Intracom Telecom isi modernizeaza platforma de administrare unificata a IoT

uiTOP™ ofera servicii complete pentru orase inteligente si sustenabile si pentru companii in era digitala

Atena, Grecia – 28 februarie 2022 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, prezinta noua versiune a platformei sale emblematice Unified IoT Orchestration uiTOP™, versiunea 3.0, pentru gestionarea si controlul avansat al echipamentelor inteligente din diferite verticale ale pietei. Platforma este acum disponibila comercial si va fi expusa la standul companiei cu numarul 7B44, in sala 7, la MWC Barcelona, 28 februarie – 03 martie 2022.

Versiunea 3.0 a uiTOP™ este acum imbunatatita cu noi caracteristici, cum ar fi gestionarea simplificata a sistemului si a utilizatorilor, precum si auditarea, in timp ce mediul UI/UX imbunatatit ofera o experienta de utilizare mai eficienta si mai interactiva. Platforma permite furnizarea de solutii cu grad ridicat de scalabilitate, cu restrictii de dispozitiv si sensibile la consumul de energie, valorificand capabilitatile retelei de baza 5G.

Solutiile bazate pe inteligenta artificiala pot fi implementate mai usor si mai rapid datorita capabilitatilor de invatare automata si big data, care sunt completate de tehnologiile in-house specializate de inginerie de date si de solutiile partenerilor. Cea mai recenta versiune uiTOP™ aduce, de asemenea, imbunatatiri esentiale la mai multe aplicatii preinstalate din domeniul oraselor inteligente si al utilitatilor publice, inclusiv un modul de prognozare a calitatii aerului bazat pe inteligenta artificiala si o solutie completa, end-to-end, de incarcare a vehiculelor electrice (EVC).

Dl. Bithas, Marketing Director Telco & Enterprise Software solutions, a comentat: “Intracom Telecom continua sa isi dezvolte oferta IoT si sa isi consolideze ecosistemul de parteneri in mai multe domenii IoT, pentru a-si largi capacitatea de a raspunde sustenabil oportunitatilor pietei, simplificand in acelasi timp procesul de transformare digitala. Cu cea mai recenta versiune a platformei uiTOP™, Intracom Telecom isi reafirma angajamentul de a depasi asteptarile clientilor si ale pietei, oferindu-le posibilitatea de a-si realiza strategia digitala si de a raspunde cu succes provocarilor actuale si viitoare.”