Intra pe www.clickpeverde.ro si afla castigatorii concursului Vara ECO

In perioada 1 iunie – 31 august a.c., s-a desfasurat la nivel national concursul video „Vara ECO” lansat de ECDL ROMANIA prin care toti elevii au putut sa arate cum protejeaza mediul in vacanta . Castigatorii competitiei au fost anuntati pe www.clickpeverde.ro

 

 

“Vara ECO” este o competitie care a vizat dezvoltarea culturii ecologice foarte scazute in prezent, adresandu-se direct copiiilor, acestia fiind cei mai deschisi in ceea ce priveste schimbarea de mentalitate in atitudinea fata de mediul inconjurator. Copilul trebuie sa inteleaga faptul ca orice actiune a sa in relatia lui cu mediul in care traieste si invata este importanta. Concursul  “Vara ECO” este un concurs national la care au putut participa elevi atat din gimnaziu cat si din liceu.

 

Competitia s-a desfasurat cu succes, tineri din toata tara exprimandu-si prin materialele video atitudinea corecta fata de mediul in care traiesc si invata. Castigatorii concursului au fost anuntati pe site-ul www.clickpeverde.ro .

„Vara ECO” este un proiect din cadrul campaniei „Click pe verde!” lansata de ECDL ROMANIA vara trecuta, care isi propune ca fiecare copil  sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecarui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personala, responsabila fata de mediul in care traieste, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati. 

ECDL ROMANIA

 

Programul ECDL (European Computer Driving Licence) se bucura de recunoastere internationala in 148 de tari si este singurul program de certificare a cunostintelor de utilizare a computerului adoptat si recunoscut simultan de Consiliul Europei, prin Comisia ESDIS-Employment and Social Dimension of the Information Society si European Community Personnel Selection Office, de UNESCO si PNUD.

 

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

 

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

 

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 400 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

 

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro  sau www.ecdl.com, www.equalskills.ro.