Intra in Top ECO Scoala

 

Elevii si profesorii care si-au propus sa protejeze mediul inconjurator in perioada martie – mai 2011, pot trimite descrierea actiunii desfasurate pe adresa marketing@ecdl.org.ro pana la data de 15 mai 2011 inclusiv si ECDL ROMANIA va premia cele mai populare evenimente.

 

 

 

ECDL ROMANIA a lansat in luna martie a acestui an campania concurs « Top ECO Scoala » prin care se urmareste sustinerea initiativelor pe teme ecologice organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Informeaza-ne ce activitati ecologice desfasori alaturi de colegii si profesorii tai in aceasta primavara si poti da un exemplu pentru toti ceilalti. Cele mai populare proiecte de mediu din ECO Scoli vor fi premiate.

Elevii si profesorii care desfasoara activitati ecologice in perioada martie – mai 2011, pot trimite initiativele lor pe adresa marketing@ecdl.org.ro pana la data de 15 mai 2011 inclusiv si vor fi inscrisi automat in concursul de pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE unde pot castiga premii interesante.

Toate evenimentele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro. Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.clickpeverde.ro si www.ecdl.org.ro

 

Arata-ne cat de ECO este scoala ta si sigur altii vor invata de la tine.

Intra in Top ECO Scoala !

ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 148 de tari si numara pana in prezent peste 11 milioane de persoane inregistrate in program.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 500 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro  sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.