Interviu MobileNews cu Spiros Tsitos, Regional Sales Manager Motorola pentru Balcani si Turcia

Atuurile Motorola inca de la inceputuri au fost designul si ideile deschizatoare de drumuri. De la primul telefon mobil pe care l-am produs pana astazi, telefoanele noastre se remarca printr-un design cutting edge, cu linii unice si elemente care traseaza linia despartitoare intre noi si concurenta”

Cu un zambet linistitor si totodata plin de siguranta ne-a intampinat in Union Business Center Spiros Tsitos, un tanar care la cei 32 de ani ai sai conduce echipele de vanzari ale Motorola in mai multe tari decat unii dintre noi au vazut vreodata. Isi imparte timpul intre job, calatoriile de afaceri si familie. Spiros Tsitos ne-a dezvaluit, intr-un interviu exclusiv, planurile Motorola, surprizele pe care le va scoate din maneca si cate ceva despre omul si oamenii prezenti in linia de lupta.

Citeste interviul in exclusivitate pe www.mobile-news.ro

Interviul continua seria de interviuri realizate in exclusivitate de MobileNews, printre care le amintim pe cele cu personalitati din cadrul Cosmote, Romtelecom, Microsoft.

Despre MobileNews

Lansata in 2008, revista de telecomunicatii online Mobile News, editata de SC TRIM Publications, se numara printre cele mai inovatoare publicatii online de acest tip, oferind utilizatorilor noutati de calitate din domeniul telecomunicatiilor. Mobile News s-a extins la inceputul lunii ianuarie 2009 pe plan european, acoperind cu stiri zilnice intreaga Europa de Sud Est www.news-mobile.eu Revista prezinta stirile telecom locale in Romania, Grecia, Bulgaria si Cipru in limba materna, si in Albania, Serbia, Macedonia, in limba engleza. Incepand cu toamna lui 2009, cand s-a realizat si updatarea tuturor website-urilor, MobileNews va aduce concursuri si interviuri periodice cu personalitati din lumea telecomunicatiilor. Pentru mai  multe informatii, va invitam sa vizitati www.mobile-news-ro

Despre Motorola

Motorola, Inc., www.motorola.com/ro.jsp cu sediul central la Schaumburg, Illinois, SUA,  este lider mondial in comunicatii wireless si in banda larga de aproape 80 de ani. De-a lungul timpului, compania a contribuit la scrierea istoriei telecomunicatiilor printr-o serie de proiecte marcante: realizarea echipamentului care a transmis primele cuvinte de pe luna, crearea primului telefon mobil comercial din lume si a primului sistem de retea, denumit DynaTAC (DYNamic Adaptive Total Area Coverage). Motorola a fost prima companie care a introdus sistemul Push-to-Talk over cellular pe piata. Mai recent, compania a prezentat standardul tehnic digital high definition TV (HDTV) si a facut prima demonstratie din lume cu o retea WiMAX mobila, 802.16e.In prezent, Motorola este unul dintre cei mai importanti jucatori din industria mondiala de telecomunicatii si continua sa schimbe radical modul in care comunica oamenii.
Implicata in viata comunitatii, Motorola se dedica deopotriva incurajarii practicilor etice in afaceri, protectiei mediului inconjurator si sustinerii comunitatii in care isi desfasoara activitatea.