Interviu MobileNews cu Ionut Gaota, Product Manager Divizia Windows Mobile

Are 27 ani  si este Product Managerul diviziei Windows Mobile. Un tanar care si-a inceput cariera inca din facultate, crede in leadership si viziune si, mai presus de toate, in familie si prieteni.

MobileNews s-a intalnit cu Ionut Gaota la sediul Microsoft Romania pentru a afla cateva dintre secretele Windows Mobile.

Afla si tu mai multe despre Ionut Gaota si ideile pe care le reprezinta pe website-ul www.mobile-news.ro

MN:Daca vi s-ar da ocazia sa va retraiti viata de la Inceput, ce job credeti ca ar fi cel mai potrivit pentru dumneavoastra? Ce v-ar tenta sa faceti, conform principiului „lucruri pe care regret ca nu le-am facut”?

IG: Principiul dupa care ma ghidez este ca persoana care sunt in acest moment este suma experientelor anterioare. Mi-ar fi greu sa ma detasez complet si sa-mi rescriu viata; oricand poate sa apara acel “efect fluture” cu consecinte imprevizibile… Nu regret lucrurile nefacute, ci astept cu entuziasm experientele viitoare.

Despre MobileNews

Lansata in 2008, revista de telecomunicatii online Mobile News, editata de SC TRIM Publications, se numara printre cele mai inovatoare publicatii online de acest tip, oferind utilizatorilor noutati de calitate din domeniul telecomunicatiilor. Mobile News s-a extins la inceputul lunii ianuarie 2009 pe plan european, acoperind cu stiri zilnice intreaga Europa de Sud Est www.news-mobile.eu Revista prezinta stirile telecom locale in Romania, Grecia, Bulgaria si Cipru in limba materna, si in Albania, Serbia, Macedonia, in limba engleza. Incepand cu toamna lui 2009, cand s-a realizat si updatarea tuturor website-urilor, MobileNews va aduce concursuri si interviuri periodice cu personalitati din lumea telecomunicatiilor. Pentru mai  multe informatii, va invitam sa vizitati www.mobile-news-ro

Despre Microsoft Romania

Fondata in 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) www.microsoft.com/romania este cea mai mare companie producătoare de software, servicii si tehnologii Internet pentru calculatoarele personale si pentru mediul de business. Compania ofera o gama larga de produse si servicii proiectate sa ofere oamenilor programe software deosebite – accesibile oricand, de oriunde si pentru orice dispozitiv.