Interpretii BabylonConsult fac “PAS-ul corect” sau spun Shhh!

La inceputul saptamanii interpretii BabylonConsult ne-au povestit ce au aflat despre diabet in cadrul campaniei Fa PAS-ul corect: Controleaza DIABETUL, dupa care au pastrat „prin contract” tacerea asupra evenimentelor la care au participat.

Pe 12 septembrie, BabylonConsult Bucuresti s-a alaturat Roche Romania si Health Care Communication si a tradus in cadrul la conferintei de prezentare a campaniei Fa PAS-ul correct: Controleaza DIABETUL!, lansata pe 29 august la Neptun si care se va incheia pe 31 octombrie la Bucuresti. Conferinta de presa a inclus si lansarea dispozitivului Accu-Check pentru masurarea glicemiei, elementul central al campaniei itinerante, in care peste aproape o mie de persoane pe zi si-au masurat glicemia.

Restul saptamanii a fost plin de evenimente mai putin publice cu care ne mandrim la fel de mult, dar asupra carora interpretii nostri trebuie sa pastreze cea mai mare confidentialitate, atat datorita deontologiei profesionale, cat si conventiilor stricte cu colaboratorii.

Shhh!

Sanda Watt

PR Representative
Babylon Consult – Translation Services
3 Intrarea Undiței St., RO-014113 Bucharest
M: +40 725 912 543
T: +40 21 232 85 16
F: +40 21 203 85 45
sanda.watt@babylonconsult.ro
linkedin.com/in/sandw
http://www.babylonconsult.ro/
facebook.com/pages/Bucuresti/Traduceri-si-Interpretariat

SR EN ISO 9001:2000 Certified by TUV CERT