Interior Store lanseaza Kids Collection! Bucura-te de noua colectie de mobilier pentru copii si de promotia 15%OFF!

Interior Store lanseaza Kids Collection!

Bucura-te de noua colectie de mobilier pentru copii  si de promotia 15%OFF!

“Dragi Prieteni,

M-am trezit intr-o dispozitie foarte buna in acesta dimineata. M-am uitat in jur si m-am gandit: visul meu a devenit realitate! Am o camere perfecta , in care ma pot juca, pot invata …si este in culoarea mea preferata!”

Cu noua colectie de mobilier pentru copii Interior Store si copilul tau poate scrie astfel de scrisori prietenilor.

Colectia de mobilier Barbie, lansata in excluvitate de Interior Store – este destinata tuturor micilor printese.

Incepand de la varsta de 3 ani, copilulul Dvs.  poate avea o camere proprie, mobilata si decorata intr-un stil cu totul deosebit. Casa papusilor se va transforma intr-o camera reala, plina de culoare si personalitate.

Colectia Barbie ofera peste 1000 de piese de mobilier si obiecte decorative – modulare – ce pot fi usor imbinate pentru a crea compozitii personalizate, unice; care sa se incadreze perfect in dormitorul copiilor.

Alege din cele peste 40 de modele de paturi si canapele extensibile modelul perfect pentru camera copilului tau si completeaza-l cu noptiere si comode cu sertare. Adauga un dressing personalizat, compus pentru dimensiunile incaperii si accesorizat corespeunzator necesitatilor de depozitare; si un birou unde sa poata studia in armonie…apoi accesorizeaza camera cu pernute decorative, oglinzi, rame foto, lenjerii de pat  – toate din noua colectie Interior Store.

Noua colectie de mobilier lansata de Interior Store propune in afara de linia de mobilier Barbie Romantik si linia RAGAZZI – ideala atat pentru fetite, cat si pentru baieti.

Compozitiile Ragazzi pot fi de asemenea foarte usor adaptate incaperii copilului Dvs si personalizate in functie de preferintele acestuia.

Disponibile in peste 100 de finisaje – din lemn sau lemn lacuit – mat sau lucios – colectia Ragazzi propune piese de mobilier modulare, usor de combinat si accesorizat.

Fiecare piesa a colectiei de mobiler pentru copii este realizata din materiale non-toxice.\

Cu noua colectie lansata de Interior Store copilul tau va creste sanatos si fericit!

Bucura-te acum de Promotia Interior Store – 15% OFF. Pentru orice compozitie de mobilier achizitionata pana la 1Iunie,  Interior Store va ofera un discount de 15%.