Interes crescut pentru Agro Expo Bucovina 2010

Targul national de agricultura Agro Expo Bucovina, organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Directia Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava si Shopping City Suceava, trezeste un interes din ce in ce mai crescut in randul agentilor economici din domeniu.

Evenimentul, ce se va desfasura in perioada 19-21 martie 2010, la Shopping City Suceava,a ajuns la cea de a VIII-a editie si, a reusit sa adune peste 60 de companii de profil, din peste 20 de judete ale tarii, devenind astfel un targ de traditie pentru toti cei care activeaza in industria agroalimentara si unul dintre cele mai mari de acest gen din Moldova.

De asemenea pe data de 19 martie 2010, ora 10:00, in City Gallery din cadrul Shopping City Suceava, va avea loc si cea de a III-a editie a Forumului Economic “Agricultura Incotro?”, organizat  in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Oficiul National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, Revista “Lumea Satului”, Radio Antena Satelor Bucuresti in parteneriat cu Asociatia Comunelor din Romania – ACoR, respectiv filiala ACoR Suceava.

In cadrul acestuia se vor purta discutii atat despre problemele actuale ale acestui sector industrial, cat si despre potentialele solutii pentru un success cat mai mare in acest domeniu. Forumul este structurat pe 3 tematici: Satul romanesc – prezent si viitor; Produsele traditionale romanesti – realitati si  perspective; Promovarea produselor ecologice de la general la particular.

Mai multe detalii pe www.ccisv.ro.