Integra lansează, în premieră, o gamă de produse sub semnătura lui Chef Cătălin Scărlătescu

Integra, unul dintre cei mai importaţi procesatori de carne autohtoni, lansează în premieră, în colaborare cu Chef Cătălin Scărlătescu, o nouă gama de produse pe piaţa din România, pentru a satisface cele mai pretențioase şi rafinate gusturi.

Pentru prima dată în România, o mare companie procesatoare de carne, Integra și un renumit Chef, Cătălin Scărlătescu, dezvolta un parteneriat cu scopul de a pune pe masa românilor cele mai bune și savuroase produse în gama numita ”Integra by Cătălin Scărlătescu”. Cu această ocazie, toți românii vor avea prilejul să guste din faimoasele produse preparate după rețetele lui Chef Cătălin Scărlătescu: mici, cârnați, kebab și sarmale. Acestea vor putea fi găsite în marile lanțuri de magazine în formă semi-preparată, în caserole de 500 de grame, începând cu luna iulie. Până la finalul anului, gama ”Integra by Catalin Scărlătescu” va fi îmbogățită cu noi preparate, având în vedere că acest parteneriat este unul de anvergură și se dorește ca aceste produse să ridice la un alt nivel standardele semi-preparatelor pe baza de carne din România.

 

Lansarea produselor ”Integra by Cătălin Scărlătescu” va fi sărbătorită printr-o petrecere barbeque la Complexul Phoenix Cernica, în data de 31 iulie 2014, începând cu orele 18:00.

 

Despre noua colaborare și noua gamă de produse

Shachar Shaine – CEO Integra: „Atunci când am preluat compania Integra, ideea noastră era să transformăm gama produselor pe care le vindeam în produse cu valoare adaugată cum ar fi: mici, cârnaţi, carne tocată.

Uitându-ne pe piaţa produselor procesate din România, ne-am dat seama că există foarte multe reţete de mici, însa niciuna cu un nume sonor, despre care să vorbească toţi consumatorii. Şi în portofoliul nostru există reţete de mici, dar am simţit că este loc de mai bine, ceva care să fie pe gustul românilor, şi aşa ne-a venit ideea de a-l contacta pe cel mai bun bucatar român, Cătălin Scărlătescu, propunându-i să dezvolte împreună cu noi o gamă de produse mai mult sau mai puţin tradiţionale, dar care să aibă amprenta lui, să putem oferi consumatorilor produse de calitate superioară, cu reţete muncite de Chef Scărlătescu în foarte mulţi ani de cercetare şi cărări bătute pe meleagurile ţării, cu preţuri accesibile pentru toată lumea.

 

Lucrăm împreună la aceste reţete de câteva luni bune, cu testări şi retestări de gust, cu analize amănuntiţe de laborator, şi nu ne-am oprit decât abia atunci când totul a ieşit perfect, oferind consumatorilor un gust perfect armonios şi siguranţa calităţii, conform standardelor pentru care suntem certificaţi.

Vrem ca aceasta gamă să fie distribuită la nivel naţional, astfel încât toata lumea să aibă posibilitatea să se bucure de ea, luând masuri de siguranţă pentru a pastra aceeaşi calitate pe tot parcursul existenţei ei pe piaţă. Cele 4 produse care au fost dezvoltate şi anume: mici, cârnaţi, kebab şi sarmale, sunt doar începutul, urmând ca în toamnă să venim pe piaţă cu gama lărgită la care se lucrează intens.

În Chef Cătălin Scărlătescu am găsit un partener foarte pasionat de ceea ce face, cu un simţ dezvoltat pentru detalii şi care nu se opreşte până nu gaseşte perfecţiunea în produsele pe care le face. Ne bucurăm că a acceptat provocarea şi îi mulţumim pentru dedicarea de care dă dovadă.”

 

Linia de produse Integra care îi poartă semnătura lui Chef Cătălin Scărlătescu include carne pregătită special pentru mici, cârnați sau sarmale, de exemplu. “Ideea mi-au dat-o românii, oamenii cu care am stat de vorbă. Sătul să mai mănânc lucruri nesănătoase, am decis să revin la tradiția noastră culinară și să le ofer consumatorilor o linie de produse autentice, dar imbunătățite de lunga mea experiență de bucătar. Nu e nimic fusion aici, e vorba pur și simplu de mâncare românească, de preparate din carne de cea mai bună calitate, de rețete pe care le-am perfecționat personal în timp“, spune Chef Scărlătescu.

Încântat de noul său proiect culinar, Cătălin Scărlătescu recunoaște că nu se va opri aici și va mai pune la cale multe altele : “Sunt implicat în promovarea noii mele linii de produse din carne. Însă cum mă știți pasionat de călătorii culinare, vă promit că voi veni cu multe, multe alte idei“.

 

DESPRE INTEGRA

Compania Integra a fost înfiinÈ›ată în anul 1991, iar din 2007 este beneficiara unei fabrici moderne de procesare a cărnii. Integra este unul din principalii furnizorii de carne de porc, vită È™i oaie din România. Certificările obÅ£inute „High Level – International Food Standard – IFS”; ISO: 22000/2005; ISO: 9001/2008 atestă standarde de înaltă siguranţă ÅŸi calitate. Amplasarea fabricii È™i sistemul logistic dezvoltat le oferă avantajul de a livra clienÈ›ilor, în cel mai scurt timp, produse proaspete È™i de calitate.

Integra reprezintă o investiție de peste 10 mil. euro și are peste 200 angajați, procesând anual 10.000 tone de carne. În anul 2013, cifra de afaceri a fost de 30 mil. euro.