Integra HR aniverseaza 1 an de activitate

Integra HR aniverseaza 1 an de activitate prin lansarea Serviciului Lunii Decembrie: Recrutare si Selectie gratuita pentru un post de Agent Vanzari!

Echipa Integra HR implineste in luna decembrie un an de activitate de consultanta in resurse umane. AJOFM ne-a oferit increderea necesara prin autorizatia de functionare oferita privind plasarea si medierea fortei de munca. Am crescut in acest an prin:

  • Oferirea de servicii de calitate clientilor nostri
  • Recrutarea de specialisti in termene scurte si cu garantii mari
  • Gasirea de locuri de munca persoanelor aflate in cautare activa
  • Consultanta pentru candidatii interesati de gasirea unui loc de munca
  • Stabilirea unor relatii foarte bune cu parteneri/colaboratori din domeniul resurselor umane
  • Dezvoltarea unor relatii bune cu furnizorii din diverse domenii de activitate
  • Sustinerea a trei serii de curs de Specialist resurse umane, autorizat CNFPA
  • Consecventa, perseverenta si indeplinirea obiectivelor propuse

Iti oferim cadou de Mos Craciun:

Esti Companie?

Contacteaza-ne pana in data de 30 Ianuarie si iti recomandam gratuit trei persoane porivite pentru postul de Agent Vanzari din compania ta!

Esti Agent Vanzari?

Trimite-ne CV-ul tau si vei fi luat in considerare pentru toate procesele de Recrutare si Selectie pe care IntegraHR le va avea in 2011!

Integra HR este o companie formata din specialisti cu peste 5 ani experienta in domeniu – dedicata dezvoltarii companiilor partenerilor sai prin oferirea de servicii de resurse umane care sa sprijine managementul si angajatii in atingerea obiectivelor si performantelor dorite. Integra HR ofera servicii de recrutare si selectie de personal, analiza muncii, training, teambuilding si mistery shopping. Prin serviciile oferite, Integra HR isi propune ca partenerii sai sa ajunga printre cele mai cautate companii pe piata fortei de munca, indiferent de numarul de angajati, datorita modului in care isi motiveaza personalul si isi identifica si apreciaza talentele in randul angajatilor, pe de o parte si pe de alta parte ca aplicantii pentru diferite joburi sa fie pregatiti pentru piata fortei de munca si cerintele angajatorilor.

Echipa Integra HR

Andreea Muresan

andreea.muresan@integrahr.ro

0735.216.615