Intalnirea Organizatiei Oamenilor de Afaceri din PD-L cu parlamentarii de Cluj-Napoca

Vineri, 27 martie, ora 18.00 va avea loc intalnirea festiva cu parlamentarii clujeni din PD-L. Intalnirea este organizata de OOA – PD-L Cluj (Organizatia Oamenilor de Afaceri din Partidul Democrat Liberal). Evenimentul va avea loc la Casa Tineretului si va avea doua teme principale – noul cod fiscal si organizarea la nivel national a OOA – PD-L.

OOA – PD-L Cluj, prin cei doi presedinti de organizatie, Adrian Coroian si Ramon Moldoveanu, are placerea si onoarea sa invite oamenii de afaceri la prima intilnire de dupa alegeri dintre mediul de afaceri  si parlamentarii PD-L. In contextul crizei economice, interactiunea dintre cele doua medii trebuie dezvoltata in vederea unei functionalitati optime.

Invitatii parlamentari – deputatii Daniel Buda, Mircea Giurgiu, Petru Calian si Adrian Gurzau si senatorii Mihail Hardau si dr. Serban Radulescu vor lua parte la intalnirea oamenilor de afaceri pentru a aduce un plus de informatie la dezbaterea asupra noului cod fiscal.

De asemenea, vor lua parte la intalnire membrii OOA din judetele euro-regiunii de nord-vest, precum si reprezentanti ai OOA – PDL Bucuresti.

Locatia este Casa Tineretului din Cluj-Napoca, ora 18.00.

Principalele teme de discutie: noul cod fiscal – principii propuse de oamenii de afaceri din PD-L; organizarea la nivel national a OOA – propunere de functionare pe structura de euroregiuni.

Dezbaterea va fi urmata de o conferinta de presa si bufet suedez, timp in care se pot initia discutii libere intre colegi pe temele dezbatute in cadrul intalnirii oficiale.