Da-ti intalnire cu prietenii intr-un restaurant cu specific italian!

meniu trattoria buongiorno

Atunci cand iti propui sa iesi in oras cu prietenii te gandesti imediat la un restaurant italienesc, la faptul ca vrei sa petreci un timp special, in care sa te simti relaxat si in cele din urma sa pleci acasa multumit atat de atmosfera, cat si de mancarea pe care ai comandat-o. Chiar ideea in sine, de a merge intr-unul dintre restaurantele italiene din Bucuresti, presupune necesitatea de deconectare, de apropiere, de conexiune dincolo de relatiile oficiale rigide si reci.

Restaurantul italian Trattoria Buongiorno din Bucuresti respecta intocmai standardele restaurantelor italiene

In mod traditional, in restaurantul italienesc depre care vorbeam gatea mama sau bunica, in timp ce capul familiei se ocupa de latura financiara. Chiar si copiii erau implicati in afacerea de familie, servind la mese, debarasand sau luand comenzi. In principiu, o atmosfera specifica de familie, in care clientul este servit ca si cum ar face parte din familie. Cei care isi doreau puteau sa faca comanda pentru mancare pentru a o lua acasa. In restaurantele italiene din Bucuresti atmosfera este foarte calda si primitoare, iar mancarea este gustoasa si specifica zonei mediteraneene.

Mancaruri delicioase pentru gurmanzi si nu numai, intr-un restaurant italienesc

Chiar daca cineva si-ar imagina ca intr-un restaurant italian din Bucuresti ar manca doar pizza si paste, trebuie insistat asupra faptului ca meniul de la TrattoriaBuongiorno este deosebit de variat, pe langa cele doua tipuri de mancare amintite putand comanda si: carne de porc, de pui, peste, carnati, branzeturi, tot felul de sosuri si garnituri, deserturi din cele mai delicioase si bauturi pe toate gusturile clientilor. Este imposibil sa nu gasesti ceva care sa iti placa intr-un meniu de restaurant italienesc. Cu siguranta vei pleca acasa multumit atat de atmosfera, de personal, cat si de mancarurile delicioase pe care le-ai comandat.