Instalare aer conditionat – puteti apela cu incredere!

Pe masura ce climatul se schimba continuu in Romania si perioada calduroasa intarzie sa plece la timp si temperaturile depasesc orice limita, serviciile de instalare aer conditionat apar ca o necesitate in viata de zi cu zi in vietile noastre.

Dupa cum bine stiti, ventilatoarele sunt destul de ieftine si nu necesita instalare. Ceea ce putina lume stie este faptul ca ventilatoarele nu fac fata aparatelor de aer conditionat, care pot reduce imediat temperatura dintr-o incapere si pot crea un ambient foarte placut.

Baietii de la Instal Aero Cris sunt o societate care se ocupa cu instalare aer conditionat, actionand in Bucuresti (toate sectoarele), Ilfov si Giurgiu.

Instal Aero Cris trimit echipe care folosesc pompe de vaccum pentru punerea acestora in functiune pentru efectuarea instalarii aparatelor de aer conditionat. Veti beneficia, desigur, de asigurare in privinta aparatelor instalate de catre cei de la Instal Aero Cris.

instalare aer conditionat

Iti reparam tot noi aerul conditionat

Desi aerele conditionate sunt proiectate sa functioneze o perioada indelungata de timp, uneori apar defectiuni nedorite care pericliteaza buna functionare a aparatelor, defectiuni care necesita asistenta de specialitate pentru a putea fi remediate in mod corect.

Cu toate acestea, riscul de defectare a aparatului de aer conditionat poate fi minimalizat daca se tine cont de efectuarea cu regularitate a reviziilor tehnice cu caracter obisnuit.

Mentenanta pentru o functionare optima

Aproape ca uitasem sa va spun ca pe langa reparatii aer conditionat si instalare aer conditionat, acestia se ocupa si de mentenanta aerului conditionat, indiferent de marca sau modelul de aparat de aer conditionat.

Mentenanta aparatului de aer conditionat se efectueaza in felul urmator: verificari periodice (obligatorii) + curatare filtre aparate de aer conditionat de interior + curatare evaporator, condensator si tava condens + ventilatie.

Structura aparatelor de aer conditonat este una destul de complicata, dar noroc ca ne-au explicat-o baietii celor de la Instal Aero Cris. Aceasta structura realizeaza racirea aerului din incapere pe baza unui sistem de circuite, acest sistem functionand dupa principiul fundamental al transferului de caldura de la o zona calda catre una rece.

Pentru ca acest sistem complicat sa functioneze la un nivel optim, este necesar  sa se efectueze in mod periodic procese de revizie. Sistemele se vor defecta daca nu se va respecta aceasta regula. Pot aparea consumuri anormale de energie, provenind de la suprasolicitari, ceea ce poate duce la costuri destul de mari cu energia si reparatia defectiunilor.

Aparat de aer conditionat la pret rezonabil

Cei de la Instal Aero Cris va pot oferi si alte servicii, pe langa instalare aer conditionat sau mentenanta de aer conditionat. Acestia ofera spre vanzare aparate de aer conditionat, fiind testate si verificate. Aparatele de aer conditionat provin de la brand-uri care sunt recomandate de catre specialisti.

Preturile pentru aparatele de aer conditionat de la Instal Aero Cris sunt foarte rezonabile, dispunand de o calitate destul de buna.

In concluzie, ceea ce ii recomanda in mod principal pe cei de la Instal Aero Cris sunt serviciile de instalare aer conditionat si de mentenanta a acestora. Cunostintele dobandite si vasta experienta acumulata in acest domeniu sunt principalele lor calitati.