INSOFT Development & Consulting a obtinut competenta Microsoft Silver Independent Software Vendor

INSOFT Development & Consulting a dobandit distinctia prin confirmarea inaltei calitati a solutiilor software dezvoltate si a devotamentului fata de clienti

Bucuresti, Romania, 20 martie, 2012, INSOFT Development & Consulting, anunta dobandirea competentei Silver Independent Software Vendor (ISV) prin demonstrarea capacitatii de a raspunde cerintelor in permanenta evolutie a clientilor Microsoft Corporation, in contextul actual al unui mediu dinamic de business. In vederea dobandirii unei competente de tip Silver Microsoft, partenerii trebuie sa isi atesteze cu succes expertiza detinuta prin intermediul unor testari riguroase a caror finalitate o reprezinta certificarile Microsoft. Totodata, in vederea asigurarii celor mai inalte standarde de calitate ale serviciilor, competenta Microsoft este oferita in urma analizei referintelor din partea clientilor companiei cu privire la implementarea solutiilor si la gradul de satisfactie al acestora.
Specialistii companiei INSOFT Development & Consulting dezvolta o gama larga de solutii informatice adresate domeniului educational, sanatatii si mediului de afaceri. Compania este si unul dintre principalii integratori de sisteme informatice complexe si imbina aplicatii de software, dezvoltate in tehnologii de ultima generatie, cu echipamente hardware si de comunicatii, produse de cele mai renumite companii internationale.
“Competenta Microsoft Silver Independent Software Vendor evidentiaza expertiza pe care o avem pe piata de tehnologie si totodata certifica faptul ca detinem cunostinte solide cu privire la Microsoft si produsele sale”, a declarat Cristian Aciubotaritei, Director General. „Dorim ca si in viitor sa continuam sa contribuim la succesul clientilor nostri prin intermediul solutiilor pe care le dezvoltam si al serviciilor de consultanta pe care le oferim”, a adaugat reprezentantul INSOFT Development & Consulting.
„Prin detinerea unei competente de tip Silver, organizatiile demonstreaza expertiza pe care o detin in domenii tehnologice specifice, ajungand astfel in partea superioara a procentajului de 5% parteneri Microsoft din intreaga lume”, a declarat Jon Roskill, corporate vice president, Worldwide Partner Group al Microsoft Corporation. „Alegerea unei companii care detine competente Microsoft reprezinta cea mai buna decizie pentru clientii in cautarea unui partener care sa se ridice la nivelul cerintelor lor de business. Acesti parteneri sunt companii care au demonstrat un grad inalt de profesionalism si calificare si care, totodata, au acces la echipele de suport tehnic si de dezvoltare ale Microsoft” a continuat reprezentantul Microsoft.
Dobandirea competentei Microsoft Independent Software Vendor (ISV) atesta expertiza partenerului in dezvoltarea aplicatiilor care au la baza solutiile Microsoft. INSOFT Development & Consulting are capacitatea de a dezvolta solutii inovative care raspund cerintelor specifice ale clientilor sai intrucat beneficiaza de training dedicat, cele mai noi solutii software si de suportul pentru Microsoft SQL Server, Windows Server, Windows 7 si servicii Microsoft cloud.
Reteaua de parteneri Microsoft ofera membrilor sai suport in vederea evidentierii pozitiei lor de lider in domeniul celor mai recente tehnologii oferite clientilor. Cei peste 640.000 de parteneri Microsoft au acces rapid la una dintre cele mai active si mai diversificate retele din lume.
Despre INSOFT Development & Consulting
INSOFT Development & Consulting este prezenta pe piata de IT&C din Romania incepand cu anul 2008, anul infiintarii sale. Portofoliul de produse INSOFT cuprinde o gama larga de solutii informatice adresate domeniului educational (www.learnin.ro), sanatatii si mediului de afaceri, compania fiind totodata unul dintre principalii integratori de sisteme informatice complexe.
Certificarile de calitate obtinute, confirma respectarea urmatoarelor standardelor: ISO 20000-1:2005, SR EN ISO 9001:2008, SR ISO 27001:2006, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008. Mai multe informatii sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

Pentru mai multe informatii:

Ilinca Georgescu, Marketing Manager, INSOFT Development & Consulting
E-mail: marketing@insoft-dc.ro