INSOFT Development & Consulting –finalista in cadrul competitiei European IT Excellence Awards 2012

Bucuresti, 23 aprilie 2012

 

 

INSOFT Development & Consulting a fost nominalizata in randul companiilor finaliste in cadrul competitiei internationale European IT Excellence Awards, editia 2012. Competitia din acest an reuneste in finala reprezentanti a 49 de companii, din 17 tari.

 

Nominalizarea a fost primita in cadrul categoriei furnizorilor de solutii IT&C, subcategoria Government –Information Management Solution of the Year, si a fost acordata pentru proiectul dezvoltat si implementat de INSOFT pentru Inspectoratele Scolare Judetene din Cluj si Mures.

 

Solutia propusa de INSOFT a permis gestionarea eficienta a resurselor implicate in procesul de instruire continua, adresat personalului didactic din ciclul preuniversitar din judetele Cluj si Mures. Avand ca principale atribute: calitatea, accesibilitatea, transparenta si durabilitatea, proiectul a raspuns principalelor cerinte specifice formulate de cele doua autoritati si in acelasi timp a respectat prioritatile trasate de Ministerul Educației, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

 

Titulatura de companie finalista in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase competitii internationale adresate domeniului IT&C, reprezinta recunoasterea evolutiei constante si in acelasi timp spectaculoase pe care INSOFT Development & Consulting a avut-o in ultimii doi ani.

 

European IT Excellence Awards este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate recunoasterii excelentei companiilor europene, ce furnizeaza solutii si servicii IT&C.

 

„Membrii juriului au fost impresionati de calitatea aplicatiilor inscrise precum si de profesionalismul cu care acestea au fost redactate”, a declarat John Chapman, Director Editorial IT Europa. „Aplicatiile primite pentru categoria furnizorilor de solutii ne-au demonstrat efortul extraordinar pe care companiile il canalizeaza in directia dezvoltarii, in special pentru sprijinirea partenerilor in dezvoltarea business-ului in acest context de refacere economica”, a continuat reprezentantul IT Europa.

 

„Desemnarea INSOFT in randul finalistilor competitiei ne onoreaza si totodata ne dovedeste faptul ca strategia si valorile prin care ne definim sunt corecte. Nominalizarea primita este o garantie in plus a profesionalismului pe care il oferim clientilor nostri prin calitatea inalta a produselor si solutiilor dezvoltate. Ne propunem si ne dorim sa mentinem trend-ul de crestere si vizibilitate atat pe piata locala cat si la nivel international” a declarat Cristian Aciubotaritei, Director General INSOFT Development & Consulting.

 

Despre IT Europa

IT Europa este furnizor lider pentru serviciile de Business Intelligence si analiza pietei europene de IT precum si a principalelor canale care o deservesc. Principalele sale activitati se refera la realizarea publicatiilor adresate mediului IT, cum ar fi newsletter-ul IT Europa, realizarea de rapoarte si organizarea conferinelor si evenimentelor europene adresate sectoarelor de IT si telecomunicatii. Pentru detalii suplimentare vizitati: www.iteuropa.com.

 

Despre INSOFT Development & Consulting

 

INSOFT Development & Consulting este prezenta pe piata de IT&C din Romania incepand cu anul 2008. Portofoliul de produse INSOFT cuprinde o gama larga de solutii informatice complete adresate domeniului educational (www.learnin.ro), sanatatii si mediului de afaceri. Compania este totodata si unul dintre principalii integratori de sisteme informatice complexe. Certificarile de calitate obtinute, confirma respectarea urmatoarelor standarde: ISO 20000-1:2005, SR EN ISO 9001:2008, SR ISO 27001:2006, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008.

Mai multe informatii sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

 

 Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

 

Ilinca Georgescu, Marketing Manager, INSOFT Development & Consulting

E-mail: marketing@insoft-dc.ro