Inscrie-te acum la concursul “Cele mai bune proiecte de licenta”

Departamentul de Cercetare & Dezvoltare (http://www.softwinresearch.ro) din cadrul SOFTWIN anunţă lansarea celei de-a doua ediţii a concursului “Cele mai bune proiecte de licenţă” destinat studenţilor de la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (Universitatea „Politehnica” din Bucureşti), Facultatea de Automatică şi Calculatoare (Universitatea „Politehnica” din Bucureşti), Facultatea de Matematică şi Informatică (Universitatea din Bucureşti), Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (Universitatea din Bucureşti) şi de la Facultatea de Litere (Universitatea din Bucureşti).

Concursul se adresează studenţilor din ultimul an de facultate care doresc să-şi realizeze lucrarea de licenţă într-unul din domeniile: Biometrie, Procesare de limbaj natural, Recunoaşterea vorbirii sau Lingvistică. Pe toată durata concursului, participanţii vor beneficia de materiale de studiu şi îndrumare din partea specialiştilor SOFTWIN, precum şi a profesorilor colaboratori din cadrul facultăţilor de care aparţin. La sfârşitul anului universitar, după prezentarea proiectelor de licenţă, cele mai bune dintre acestea vor fi premiate în conformitate cu regulamentul concursului.

Cei interesaţi se pot înscrie până la data de 1 decembrie 2011 trimiţând la adresa concurstemedelicenta@softwin.ro un CV, media anilor de studiu (mai puţin anul în curs) şi tema pe care doresc s-o realizeze (sau o listă de teme în ordinea preferinţelor) dintre temele propuse. Acordul unui profesor îndrumător din cadrul unei facultăţi participante este obligatoriu. Lista temelor propuse şi regulamentul concursului sunt disponibile online, la adresa http://www.softwinresearch.ro/regulament2011 .