Inovatiile din domeniul printului digital vor fi prezentate in cadrul Conferintei Nationale de Imprimare pe Format Mare.

In data de 2 martie 2011, are loc Conferinta Nationala de Imprimare pe Format Mare, avandu-i ca parteneri principali pe HP Romania si Dacora Print. In cadrul evenimentului se vor lansa noile echipamente de imprimare pe format mare marca HP ocazie la care participa specialisti romani si straini in domeniu, parteneri globali si invitati speciali. Evenimentul va avea loc in sala Atlas a hotelului Radisson Blu, din Bucuresti.

 

Aceasta conferinta reprezinta o ocazie unica de a crea un cadru formal de prezentare si interactionare a companiilor participante si de a transmite noi informatii despre piata imprimarii, despre nevoi si solutii eficiente, despre trenduri si inovatii in domeniu.

 

Conferinta se adreseaza reprezentantilor copy shopurilor, firmelor de productie publicitara care fac imprimare de format mare, marilor companii nationale de utilitati, celor mai cunoscute companii multinationale, in cadrul carora activeaza departamente de listare interna, firmelor de arhitectura, presei de specialitate si business.

 

Din nevoia de a adapta continuu tehnologiile si instrumentele de imprimare  la standardele tot mai exigente din domeniul imprimarii, HP a creat o noua generatie de echipamente. Acestea, precum si trendurile actuale si inovatiile din domeniu, vor fi prezentate in cadrul Conferintei Nationale de Imprimare pe Format Mare.

 

„Costurile mici de imprimare, viteza remarcabila, rezistenta in timp a noilor imprimante HP T2300, T7100, L25500, Z6200, calitatea deosebita a produselor obtinute, fiabilitatea ridicata, imprimarea neasistata, precum si managementul de la distanta, fac din acestea solutiile ideale pentru toate centrele care presteaza servicii de imprimare pe format mare”, declara Doru Stoican, HP Romania Large Format Business Manager.

 

Conferinta Nationala de Imprimare pe Format Mare se desfasoara in data de 2 martie 2011, in sala Atlas a hotelului Radisson Blu, din Bucuresti, incepand cu ora 10:00.

 

Evenimentul este organizat de HP Romania si Dacora Print, in parteneriat cu Man and Machine, distribuitor al produselor Autodesk in Romania si ES-TE Berlin, companie specializata in sisteme de impaturire. Parteneri media: Universign, Print Magazin, APIIP, Bicau, Preturi de Lista, Pagini Poligrafice,  Pro Raster, A51.

 

 

Despre HP Romania:

HP creaza noi oportunitati ca tehnologia sa aiba un impact semnificativ in viata utilizatorilor, a companiilor, a institutiilor si in general a societatii. Cu un portofoliu ce cuprinde solutii de imprimare, calculatoare personale si infrastructura IT, HP este cea mai mare companie IT din lume. Mai multe informatii despre HP se pot gasi la www.hp.com .

 

Despre Dacora Print:

Comapanie activeaza in domeniul de furnizare a hartiei din anul 2004, timp in care a oferit clientilor sai o gama diversificata de materiale, atat pentru piata tehnica, cat si pentru piata grafica. In 2008 a devenit HP Prefered Partner si a primit premiul Compania Anului, decernat de HP Romania. Datorita strategiei si volumului de imprimante HP Large Format vandute, Dacora a fost recunoscuta in 2009 HP Gold Partner, iar din 2010 este Partener Strategic HP. Are competenta de a informa clientii asupra solutiilor care ii avantajeaza, oferindu-le imprimante de format mare pentru piata tehnica ( CAD/GIS), cat si pentru piata grafica (INDOOR/OUTDOOR), dar si consumabile originale HP. Mai multe informatii despre Dacora Print se pot gasi la www.dacora.ro .