ING Bank s-a înrolat în Mişcarea de Reciclare!

ING Bank este una dintre primele mari companii care, împărtăşind aceleaşi valori şi principii legate de responsabilitatea faţă de mediu, trece la fapte alături de noi şi ne devine partener.

„Am început colaborarea dintre ING Bank şi Mişcarea de Reciclare printr-un eveniment punctual, aniversarea a 15 ani de când banca activează în România. Cu această ocazie, toţi angajaţii ING Bank au descoperit bucuria de a recicla şi de a transforma obiecte care nu mai folosesc în lucruri utile şi frumoase”, a explicat Iulia Sârbu, Project Manager al Mişcării de Reciclare.

La petrecerea aniversară a ING Bank, Mişcarea de Reciclare a fabricat şi a lansat o colecţie de accesorii (poşete, portofele, brăţări), fotolii puf şi abajururi făcute prin reciclarea materialelor promoţionale ale ultimelor campanii ale băncii. Obiectele recycle art astfel create vor fi puse în vânzare în rândul angajaţilor ING Bank, iar banii strânşi vor fi puşi în slujba unor scopuri caritabile implementate de Fundaţia ING „O lume mai buna”.

Înrolarea în Mişcarea de Reciclare înseamnă pentru ING Bank o nouă acţiune concretă în asumarea responsabilităţii sociale faţă de mediul înconjurător. Alături de Mişcarea de Reciclare, ING Bank va continua reciclarea materialelor promoţionale folosite în campaniile publicitare.

Mişcarea de Reciclare este primul proiect naţional de educare a publicului larg în privinţa reciclării (ambalaje, DEEE şi alte tipuri de deşeuri reciclabile). Campania este organizată de Roddia şi îşi propune să devină platforma naţională de conştientizare şi informare asupra nevoii de a recicla. Campania se adresează atât publicului larg, cât şi autorităţilor, companiilor şi ONG-urilor.

Mişcarea de Reciclare a debutat pe 11 iunie, ocazie cu care Televiziunea Română s-a colorat în verde, după care a pornit să cucerească întreaga ţară: Galaţi (20 iunie), Iaşi (27 iunie), Motocicliştii de la Festivalul Moto (Târgul Secuiesc, 03-05 iulie) şi cei de la East European Motor Show (Predeal, 10-12 iulie), Cluj (11 iulie), Braşov (18 iulie) şi Craiova (25 iulie). De pe 31 iulie până pe 1 septembrie Mişcarea de Reciclare s-a aflat pe Litoral unde le-a explicat oamenilor aflaţi în concediu cât de importantă este protejarea plajelor şi a Mării Negre.

Mai multe informaţii despre Mişcarea de Reciclare:
www.miscareadereciclare.ro
www.miscareadereciclare.wordpress.com
www.facebook.com
www.twitter.com/reciclare_

Imagini din Mişcarea de Reciclare găsiţi pe:
DSCF1557

Informaţii suplimentare puteţi obţine de la Ruxandra Mocanu, telefon: 0722 423471, e-mail ruxandra.mocanu@roddia.ro.