Informatii utile despre pistoane si piese originale de motocicleta

Un piston este folosit pentru functionarea in conditii optime a motoarelor motocicletelor, deci si a celor care sunt fabricate pentru practicantii de enduro. Pistonul are un rol deosebit de important pentru buna functionare a motorului vehiculului pe doua roti.

Un astfel de piston ktm poate sa fie fabricat de producatori precum Suzuki, Peugeot, Cagiva Polaris, Derbi, nume de rezonanta in domeniu, firme care produc piese de calitate, pistoane pe care le poti cumpara cu incredere, pentru ca sunt de cursa lunga.

Firmele care produc astfel de pistoane au vechime de zeci de ani in domeniu si aloca o multime de bani pentru a imbunatati tehnicile de fabricatie, pentru ca produsele lor sa fie de calitate exceptionala.

Un piston ktm contribuie la rezistenta motorului, are un rol important, este o piesa indispensabila motocicletei. In afara faptului ca ajuta motocicleta sa aiba performante notabile, pistonul mai are o intrebuintare, si anume aceea de a diminua zgomotul. Stim cu totii cat de neplacut poate sa fie zgomotul pe care il produce o motocicleta, neplact mai ales pentru ceilalti participanti la trafic, nu pentru proprietarul motorului. Starea tehnica a acestei componente poate fi verificata urmarind indicatiile din cartea tehnica a vehiculului.

Aceste piese pot fi montate de catre un moociclist care se pricepe la mecanica. In caz contrar, sunt recomandate serviciile unui mecanic, pentru ca acesta se pricepe cel mai bine.

Un astfel de piston are pretul cuprins intre 300 si 700 de lei

Piesa, fiind una foarte importanta pentru motocicleta, are si un pret pe masura. Se stabileste in functie de marca, dar si de performantele ale, de calitatea materialelor din care este facut. Ceea ce trebuie mentionat este ca banii pe care ii poti plati pentru un asemenea piston sunt cuprinsi undeva intre 300 si 800 de lei.

O astfel de piesa destinata motocicletei tale o poti cumpara de la magazinele online, este foarte usor de gasit si de comandat. Trebuie insa sa fii sigur de model, pentru ca mai apoi sa nu fie nevoie sa returnezi comanda. Unii vor recomanda Unimotors pentru achizitia de piston KTM, altii alte magazine, toate acestea depinzand in mare masura de parerile celor care au achizitionat deja asemenea piesa de motocicleta. Aveti grija asadar de unde le cumparati si mare atentie la detalii si calitate!