Informatii si reguli de acces la concertul Theatres des Vampires la Bucuresti

Dupã ce a cântat, pe lunã plinã, în martie 2011, grupul italian revine în clubul Wings din Capitalã, pe 19 aprilie 2012.
Theatres des Vampires au pornit ̨ntr-un nou turneu european, ̨n care au inclus si Rom̢nia. Potrivit site-ului oficial al formatiei, primul recital va fi pe 14 aprilie ̨n Croatia, la Zagreb, iar ultimul Рpe 28 aprilie, ̨n Praga, capitala Cehiei.
Bulgaria, Slovacia, Cehia, Turcia si România sunt celelalte tãri pe care „vampirii” le vor vizita în aceasta primãvara.
Cei care au fost prezenti la concertul de anul trecut au toate motivele sã vinã din nou la întâlnirea cu una dintre cele mai bune trupe italiene de gen.
La primul lor recital în România, Sonya Scarlet (voce), Fabian Varesi (clape), Zimon Lijoi (bass), Gabriel Valerio (tobe) si Stephan Benfante (chitarã) au fãcut un show complet, demn de „Teatrul Vampirilor” din seria romanelor scrise de Anne Rice, principala sursã de inspiratie a ideologiei formatiei.
Impresionati de reactia deosebitã a fanilor români, membrii trupei au promis atunci cã vor reveni în tara lui Dracula. Iar dorinta lor, dar si cea a admiratorilor se va concretiza în aprilie 2012.
Theatres des Vampires (formata in 1994) este o trupa italiana cu puternice influente de symphonic black metal, foarte des recunoscuta prin tema dominanta a versurilor, respectiv vampirismul.
Membrii trupei, vizibil fascinati de vampiri si de tot ceea ce graviteaza in jurul acestora, creeaza, cu fiecare concert, o atmosfera melancolica dar si tulburatoare.
Sonia Scarlet, vocalul, uneori pune in scena tot ce presupune expresia „Drink from me and live forever” invitandu-si audienta, ca o adevarata „contesa a vampirilor”, la o mica „degustare”.
Programul concertului este urmatorul:
18.30 – Eufobia
19.15 – Lunocode
20.00 – JTR Sickert
20.45 – Tiarra
21.30 – Theatres des Vampires
Reguli de acces:
Accesul publicului se va face incepand cu ora 18:00.

Participantii la acest eveniment sunt obligati sa prezinte bilet sau invitatie valabila.

Organizatorii nu raspund de pierderea, instrainarea sau ruperea biletelor sau a bratarilor (bratarile se primesc la intrarea in locatie) aceste lucruri atragand dupa sine interzicerea accesului la eveniment.

Restrictii de varsta:
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 14 ani pana in ziua evenimentului in prezenta unui insotitor legal.

Este interzis accesul cu:
– orice tip de arme sau obiecte contondente;
– orice tip de bauturi (alcoolice sau non-alcoolice);
– sticle, spray-uri;
– substante interzise prin lege, substante nocive, periculoase;
– conserve sau alte produse alimentare;
– artificii, bannere sustinute de bete;
– animale;

Este permis accesul cu orice tip de aparate foto / video .

Bilete:
– pina la data de 18 aprilie inclusiv: www.biletoo.ro, www.myticket.ro , www.ticketpoint.ro , www.blt.ro si in reteaua librariilor Adevarul, Magazinele Diverta si Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoria si Palatul National al Copiilor.
– in data de 19 aprilie biletele se vor vinde exclusiv la Wings Club.