Informatii esentiale inainte de terapie prin electrostimulare

Lasa-te influentata de tratamentul prin electrostimulare

Inainte de a citi orice alta informatie despre electrostimulare, este musai sa stiti ca ca aceasta procedura este, de fapt, o proceduta terapeutica. Ajuta si relaxeaza.

electrostimulare

Clientii multumiti si incantati de efectele obtinute numesc acest procedeu o forma de fitness intensiv. De aceea, expertii au evaluat rezultatele si au ajuns la urmatoarea concluzie. Oricare sedinta cu o durata aproximativa de 45 minute de tratament este echivalenta a 6 sau chiar 8 ore de fitness fara pauza.

Cam mult, nu? Nimeni nu ar rezista atat de mult timp unui astfel de efort epuizant. Dar prin efectuarea  chiar si a unei sedinte de electrostimulare se pot obtine aceleasi rezultate. Doar ca intr-un timp mult mai rapid.

Avantaje practice pentru elecrtrostimulare la pret de sarbatoare

Ti s-au parut tentante informatiile anterioare? Ei bine, ca sa fie si mai tentant de atat, afla ca in preajma sarbatorilor de iarna ai mai multe avantaje. Ai electrostimulare la pret foarte accesibil.

Dar ce ati spune sa ne axam mai mult pe rezultatele concrete pentru sedintele de electrostimulare la pret redus? Asa se face ca rezultatele se vad, inainte de toate, la nivelul muschilor. Adica devini mai fermi si mai tonifiati. Cat despre grasimile ce-i inconjoara, tratamentul contribuie la eliminarea lor treptat.

Unde mai pui ca ajuta si la cresterea metabolismului? Da. Chiar este posibil. Si chiar circulatia sangelui se imbunatateste resimtibil. Iar zonele pe care se aplica tratamentul sunt stimulate si oxigenate conform asteptarilor clientilor.

La sedintele de electrostimulare nu trebuie sa te temi de durere

Este o metoda non-invaziva si non-dureroasa. Ba chiar vei beneficia de o senzatie placuta. Te vei putea relaxa in voie de un masaj stimulant pentru corpul tau. Timp de 45 de minute vei uita de orice stres si te vei simti de parca renasti.

Tu te relaxezi, iar muschii lucreaza. Ce afacere buna, nu-i asa? Si mai nou, ai sedinte de electrostimulare la pret de sarbatoare. Deci si mai profitabil.

Iti poti alege tu intensitatea cu care sa fie contractati muschii. Medicii centrelor de remodelare corporala iti pot oferi diverse sfaturi si te pot invata care este intensitatea optima pentru rezultate eficiente.

De altfel, nu are importanta cat de antrenata sau nu este musculatura. Rezultatele le veti obtine oricum. Si chiar va veti simti mult mai lejer dupa terminatea tratamentului. Uita de chinul la sala si de efort. Obtine rezultate mai bune si mai rapide decat te-ai fi asteptat vreodata.

Acum este posibil. La efectuarea catorva sedinte de electrostimulare la pret redus obtii avantaje duble. Profita de ele!