Informatii despre Dorian Schwartz – fondatorul clinicii Romgermed

Din 1999, domnul Dorian Schwartz a investit in clinica Romgermed si acesta a reusit prin banii investiti in tehnologie si in relatiile cu pacientii.

Prin aceste lucruri, Romgermed a ajuns sa faca campanii sociale, alaturi de Dorian Schwartz, campanii prin care au reusit sa sustina extrem de multe persoane cu posibilitati foarte reduse

Dorian Schwartz a vrut sa sustina financiar extrem de multi tineri care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina care nu aveau banii necesari.

Dorian Sam Schwartz a reusit sa porneasca o campanie pentru educarea tinerilor din licee si de aceea a derulat campanii de educare a studentilor din licee pe tema eleminarii violentei, a drogurilor si a educatiei sanitare. Acesta a sustinut si campania “Conectati la viata”, o campanie care a ofeirt asistenta medicala pentru sate lovite de inundatii si pentru sate izolate geografic.

Domnul Dorian Schwartz a studiat la facultatea de medicina din Bucuresti, asta dupa ce a studiat in Germania si in Statele Unite ale Americii. Acesta a vrut sa studieze si in Romania pentru ca acesta avea mare incredere in sistemul de invatamant romanesc. Dupa terminarea facultatii, Dorian Sam Schwartz s-a alaturat sectiei de Ginecologie din cadrul Spitalului Militar Carol Davila.

Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Sam Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala, acesta a observat foarte repede defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.