Informare importanta din partea SC Ideea Tour SRL

Dorim sa va informam asupra faptului ca exista doua firme total distincte SC IDEEA TOUR SRL, care nu au nici o legatura una cu cealalta. Una este din Bucuresti (cea care, se pare, a demarat procedura de faliment) si una din Targu Mures (societatea noastra) si care nu are nicio legatura cu firma care pur si simplu poarta acelasi nume.
Nu intelegem cum a fost posibil ca o alta societate sa fie inregistrata la Bucuresti la un an dupa ce firma noastra era in functiune avand acelasi nume si obiect de activitate, dar aceasta este o problema de care ne vom ocupa in zilele urmatoare.
Mentionam ca unele informari din presa au adus atingere imaginii si activitatii societatii noastre drept urmare rugam respectuos orice sursa de informare deja implicate, sa trimita o notificare tuturor celor care au intrat deja in posesia informatiei incomplet documentata, cu mentionarea faptului ca FIRMA NOASTRA NU ARE NICIO LEGATURA cu SC Ideea Tour SRL Bucuresti.
Pentru confruntarea veridicitatii celor pe care le mentionam, va rugam sa consultati Registrul Comertului, unitate abilitata sa ofere informatii oficiale in acest sens (existenta a 2 firme cu acelasi nume).
Sumar, puteti verifica prin accesarea a 2 linkuri pe care vi le punem la dispozitie, tot in argumentarea noastra:
Ideea Tour Bucuresti (J40/19848/2005)
http://www.listafirme.ro/sc/18163388_ideea_tour_srl.htm
Ideea Tour Targu Mures (J26/754/2004)
http://www.listafirme.ro/sc/16389053_ideea_tour_srl.htm

Rugam orice sursa de informare, sa aiba mare grija asupra denaturarii numelui societatii noastre si totodata, sa incerce sa evite orice prejudiciu de imagine ce s-ar putea aduce companiei noastre: SC IDEEA TOUR SRL TARGU MURES, facand o delimitare clara intre cele doua societati, care sunt doua persoane juridice distincte.
Cu stima,
COSMIN DUCA
Asociat Unic SC IDEEA TOUR SRL TARGU MURES