Indrazneste sa-ti imaginezi universul la concertul Epica

Mai sunt cateva zile pana la primul concert Epica de la Bucuresti, unde peste 700 de fani vor veni sa isi vada in concert live trupa preferata. Marti, 29 martie 2011, incepand cu ora 19:00 in Silver Church, va incepe concertul dedicat promovarii albumului “Design Your Universe”, care readuce Epica in Romania dupa 3 ani de la prima reprezentatie. Îndrazneste si tu sa traiesti o seara plina de atitudine prezentata de Carlsberg, berea care te rasplateste cu acest mult asteptat concert.

Pentru fanii trupei Epica, organizatorii si sustinatorii evenimentului au pregatit mai multe surprize pentru a marca ziua in topul concertelor din Romania. Astfel, inaintea concertului va avea loc o sesiune Meet & Greet Epica powered by Carlsberg in Derby Pub de la ora 16:30 pentru primii patruzeci de amatori inscrisi pe contul facebook al Carlsberg sau pe epica@artmania.ro. Evenimentul va incepe la ora 19:00 cu un Opening Act Nexus, iar concertul Epica va fi urmat de un after party incendiar in aceeasi locatie. In plus, pana pe 29 martie, berea Carlsberg, ofera drept premiu la concursurile desfasurate pe contul ei de Facebook 20 de bilete la concert pentru primii 10 fani care vor raspunde provocarii lansate.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, este important ca participantii sa cunoasca restrictiile de acces: este interzis accesul cu aparate de fotografiat si filmat, exceptand camerele compacte folosite fara blitz si fara modul inregistrare video, dar si alimente, bauturi sau alte obiecte nepotrivite pentru tinuta evenimentului. Ultimele 50 de bilete sunt disponibile in reteaua distribuitorilor Eventim, in magazinele Diverta si online, pe shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro.

Acesta este un eveniment ARTmania, powered by Carlsberg

Parteneri media: City FM, Romania Libera, Academia Catavencu, 24FUN, Metalhead, iConcert.ro, 9AM, Yuppy, Port.ro, Muzica Buna, Radio Lynx, Metalfan, Cartea de Nisip, Elevate.