INCURSIUNE IN LUMEA AIRSOFTULUI PRIN PREZENTAREA CELOR MAI SEMNIFICATIVE MODELE DE REPLICI

INCURSIUNE  IN  LUMEA  AIRSOFTULUI PRIN PREZENTAREA CELOR MAI SEMNIFICATIVE MODELE DE REPLICI

Va invitam sa va bucurati de lumea Airsoftului, sportul cel mai in voga  si mai „eco” al Europei, prin cunoasterea si achizitionarea unor replici de top in domeniu la super pret care cu siguranta vor atrage invidia colegilor din echipa dvs. si mai ales a oponentilor.

Prima oferta disponibila pentru clientii nostrii este Replica Airsoft Cybergun (Cyma) Thompson M1928 Chicago Drum, la pretul de  799.00 RON (TVA inclus).

Acest model de pistol-mitraliera cu propulsie electrica si cu mod de tragere semi-automat si automat, cu o versiune de gearbox de tip v6,are o capacitate a  încarcatorului de 380  de bile, iar tipul încarcatorului poarte emblema Hicapa confectionat din metal, aceasta fiind un produs performant care iti va deschide cu siguranta apetenta pentru airsoft .

Durata de viata declarata contorizata in numarul de bile este  15000, cu o viteza de propulsie  de 115 m/s masurata cu bile de 0,20g.
Greutatea bilelor recomandata pentru acest model sunt cele de 0,20-0,25g, acestea le puteti achizitiona din magazinul nostru on line sau direct din showroom.

La achizitionarea acesteia  primiti  impreuna cu replica: baterie, încarcator, încarcator baterie, curea gratis pentru acesta, precum si bile de test .

Cea de-a doua oferta este Replica Airsoft Cybergun (Cyma) M14 SOCOM, la pretul de  899.00 RON (TVA inclus)

Acest model de pistol-mitraliera marca Cybergun cu propulsie electrica si cu mod de tragere semi-automat si automat, cu o versiune  de gearbox de tip v7, cu hopup ajustabil si detalii de metal. , fiind special conceput pentru oferi o  precizie cat mai exacta.

Capacitatea încarcatorului fiind de 440 de bile, iar tipul încarcatorului este Hicapa din metal, cu o  viteza de propulsie  de 110 m/s masurata cu bile de 0,20g, este o replica eficienta in joculn de teren.
Greutatea bilelor recomandata pentru acest model sunt cele de 0,20-0,25g.
La achizitionarea acestei replici primiti impreuna cu aceasta
: baterie, încarcator, încarcator baterie, curea gratis pentru acesta ,precum si bile de test .

Replicile prezentate sunt disponibile in showroomul EchipamentMilitar si  pot fi achizitionate de pe situl www.EchipamentMilitar.ro

EchipamentMilitar.ro va propune aceste modele de replici de Airsoft  pentru a va deschide  orizonturile privind acest sport de anvergura care va va face cu siguranta sa simtiti placerea jocului de nivel superior si care implicit va va imbunatati conditia fizica si va va urca nivelul adrenalinei  la maxim ori de cate ori il veti practica.

In vederea asigurarii acestor conditii noi lansam o noua oferta de inchirieri: replica si ochelarii de protectie, plus un încarcator de 300 de bile, toate acestea pentru numai 50 RONI, mai mult decat atat puteti participa la eveturile organizate de catre EchipamentMilitar in fiecare duminica.

 

 

Pentru orice informatii suplimentare despre produsele si serviciile  noastre care cuprind o gama mult mai larga decat cele prezentate, de aceea nu ezitati sa ne vizitati:

Site: www.EchipamentMilitar.ro

Tel.: 075AIRSOFT (0752.477.638)
021-242 00 29
e-mail: office@echipamentmilitar.ro