Inchirieri auto Otopeni – cat costa sa inchiriezi o masina de la aeroport?

Acum ceva timp, serviciile de inchirieri de masini din Romania, din Bucuresti si din Otopeni nu au fost foarte folosite, desi in strainatate, datorita dezvoltarii economice a turismului, inchirierile de masini sunt foarte folosite.
In ultimii ani ani, inchirierea auto de la Otopeni a luat amploare extrem de mare pentru ca este destinat persoanelor pasionate de calatorii, dar si persoanelor care fac extrem de multe deplasari.

Ce variante de inchirieri auto Otopeni ai la dpdrent.ro?

  • Inchirieri auto pentru transfer in toata tara
  • Inchirieri auto pentru transfer de la sau catre aeroport
  • Inchirieri auto cu sofer
  • Inchirieri auto pentru transfer in Bucuresti

De foarte multe ori, lumea apeleaza la inchirierea de masini cu sofer, mai ales daca ai nevoie de o masina pentru o deplasare de business sau daca ai nevoie sa inchiriezi o masina mare (de 8-9 locuri). Evident, masinile de lux pe care doriti sa le inchiriati de la dpdprent.ro se inchiriaza automat cu sofer.
Desi nu pare, exista extrem de multe persoane care opteaza pentru inchirierea auto cu sofer. Un exemplu foarte bun de beneficiari ai inchirierilor auto de la Otopeni sunt persoane care sunt din alte tari sau chiar persoane din Romania care au afaceri. Cel mai mai mult apeleaza la inchirierea auto din Otopeni turistii care nu cunosc foarte bine zona sau nu vor sa conduca o masina intr-o tara straina.
Romanii care inchiriaza masini cu sofer sunt cei care se duc a deplasari in scop de serviciu, in special pentru ca nu vor sa piarda timpul pe condus si prefer sa mai lucreze la ceva in acest timp.

inchirieri auto Otopeni

Inchirieri auto Otopeni – afla toate avantajele

  • Siguranta – clientii vor avea mereu sentimental de siguranta pe timpul deplasarii. Cei de la dpdrent.ro au soferi care fac parte dintr-o echipa de soferi auto profesionisti, cu experienta in transportul persoanelor.
  • Plus de confort – clientii vor beneficia de un confort sporit pentru client, deoarece acestia vor putea as se relaxeze, scapand de stresul cauzat de faptul ca nu cunosc extrem de bine traseul sau limba.
  • Asistenta – daca vreun client nu stie limba romana, soferul masinii va fi capabil sa ii ofere toate informatiile solicitate de aceasta in engleza.
  • Accesibilitate – serviciul de inchirieri auto in Bucuresti cu sofer este non-stop, deci fiecare client va putea alege ora in care sa faca deplasarea.
  • Masini eficiente – acest avantaj este prezent si in cazul inchirierilor de masini normale, fara sofer. Clientii pot alege optiuni la fiecare masina (portbagaj additional, scaun pentru bebelusi etc).

Atunci cand ne referim la distante lungi de parcurs, siguranta noastra ca pasageri ocupa un loc extrem de important. Serviciile de inchiriere auto cu sofer ofera multiple avantaje beneficiarilor, neconstituind o categorie accesibila doar anumitor tipuri de persoane (preturile acestor servicii sunt accesibile tuturor celor interesati de inchirieri auto).