Inchiriere spatiu in mall online cu 5 etaje, ultimele spatii libere

Iti doresti un spatiu in mall? Dar chiria este mult prea mare pentru posibilitatile tale? Atunci fii prezent in mall-ul online cu 5 etaje www.shops-and-the-city.ro! Chirie mica, avantaje nenumarate!

Shops And The City, mall online cu 5 etaje

Shops And The City este un mall online, care ofera vizitatorilor, prin intermediul calculatorului, o experienta asemanatoare cu shoping-ul traditional din mall, venind in completare cu recomandari pertinente pentru alegerea produselor si ofera utilizatorilor posibilitatea sa isi exprime parerea despre brandurile, produsele si magazinele prezente in acest centru comercial online .

Shops And The City, locul ideal de cumparaturi pentru intreaga familie

Shops And The City gazduieste branduri romanesti si straine din domeniul imbracaminte, incaltaminte, accesorii pentru copii, femei si barbati , precum si din domeniul articolelor pentru casa si gradina, electrocasnice, gadgeturi  si produse din domeniul IT.

Shops And The City, mall cu numeroase magazine online

Magazinele online ce vind articole pentru femei  pot opta pentru unul dintre cele 2 spatii ramase libere la etajul 2, etaj dedicat femeilor.

Vino si tu alaturi de cele mai cunoscute si apreciate magazine din mediul online romanesc: TaraFashion, FashionUp, LaRedoute, Catalin Botezatu magazin oficial, Originals, Strollers, EvoMag  si multe altele!

Shops And The City, avantaje la pret redus

Magazinele prezente in Shops And The City vor beneficia de o interfata simpla si prietenoasa cu clientii, de un design atragator, de cel mai bun software, de cele mai bune solutii de optimizare si de o promovare facuta de specialisti in marketing online.

Detalii despre dezvoltator:
Proiectul este dezvoltat de SC Web Connect SRL, firma care mai are in portofoliu si website-ul dedicat femeilor Style And The City. Articolele de pe www.styleandthecity.ro cuprind o paleta larga de subiecte, de la stil si noutati din lumea modei si frumusetii, la felul cum trebuie sa iti alegi piesele vestimentare in fucntie de silueta!

Pentru mai multe detalii despre avantajele inchirierii unui magazin in mallul online, cat si despre pachetele de servicii marketing si promovare online , va rugam sa ne contactati la adresa email office@styleandthecity.ro.

Persoana de contact:

Alina Savu

email office@styleandthecity.ro

www.styleandthecity.ro

www.shops-and-the-city.ro