Inchiriere masina in Bucuresti: Ce inseamna sa apelezi la un serviciu de inchirieri in capitala Romaniei.

Inchiriere masina in Bucuresti: Ce inseamna sa apelezi la un serviciu de inchirieri in capitala Romaniei.
Promotor Rent a Car Bucuresti

Daca ai ajuns pentru prima data in Bucuresti, cel mai probabil ai nevoie de o masina cu care sa te deplasezi. Chiar daca orasul este unul mare, atunci cand ai nevoie sa calatoresti, optiunile sunt destul de limitate. Pentru cei mai multi oameni din lumea business-ului, inchirierea unei masini in Bucuresti este prima optiune. Mai jos, va aratam care sunt motivele pentru care este asa.

Utilitatea serviciului

Fie ca ai nevoie sa ajungi rapid intr-un anumit loc, fie ca ai multe lucruri de transportat, in lumea oamenilor de afaceri, a avea masina la dispozitie tot timpul este aproape obligatoriu. Atunci cand este vorba de un contract pe termen lung, cei care apeleaza la un serviciu de inchirieri masini in Bucuresti ajung la preturi mult mai convenabile decat in cazul unui leasing. In plus, in cazul producerii unui accident, soferul primeste o masina la schimb in cel mult 24 de ore.

Confort ridicat

Unul dintre motivele cele mai importante pentru care cineva decide sa apeleze la un serviciu de inchirieri auto se leaga de confort. Pe langa timpul pierdut in mod inevitabil atunci cand alegi alte mijloace de transport, aglomeratia din oras pare mai usor de suportat din masina. In plus, daca optezi pentru un serviciul de inchirieri de masini de la Promotor Rent a Car, ai la dispozitie un set de dotari si accesorii care fie sunt incluse in pret, fie le poti achizitiona pentru o suma modica. Poti vedea oferta de pret, dand un click Aici.

Consum mai scazut

Atunci cand inchiriezi o masina in Bucuresti, ultimul lucru la care te gandesti ca la un avantaj este ca ai putea sa faci vreo economie. Totusi, acest lucru este posibil in mai multe feluri. In primul rand, in cazul in care alegi sa iei spre inchiriere o masina din clasa economica sau hibrid, poti avea un consum care se reduce chiar si la jumatate. Pe langa aceasta, daca inchiriezi o masina cu sapte locuri, toate costurile se impart inca o data, la numarul de persoane care vor beneficia de aceasta.

Acces la orice tip de masina

Indiferent ca iti doresti sa inchiriezi o Dacia Logan, o masina cu sapte locuri sau o limuzina, de cele mai multe ori, ai de ales dintr-o flota de masini variata si este usor sa faci o alegere care sa se plieze pe nevoile tale. Mai mult, companii precum Promotor Rent a Car ofera pachete care pun la dispozitia clientilor masina pentru un numar nelimitat de kilometri, iar anularea rezervarii este gratuita.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati site-ul nostru: www.promotor-rentacar.ro .   De asemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire!