Inchiriaza o masina pe termen lung!

Inchirierea unei masini pe  temern lung inseamna o durata de peste 30 zile, conditiile de inchiriere fiind diferite fata de clasica inchiriere. 

Si daca inchirirea unei masini ar costa mai putin decat achizitionarea acesteia? Este cazul sa optati pentru o inchiriere de masina pe termen lung. Pe de alta parte aceasta optiune va ofera posibilitatea de a schimba masina in mod frecvent! Dar cel mai important lucru este ca veti lasa deoparte toate problemele legate de mecanica si de intretinerea masinii.

Achizitionarea unui automobil este sinonima cu o pierdere de bani, intretinerea masinii devenind din ce in ce mai greu de suportat de catre proprietar. Cumpararea unei masini pare din ce in ce sa nu mai reprezinte solutia ideala… solutia ideala pare a fi in momentul de fata inchirierea unei masini pe termen lung prin Rent NGo!

A cumpara o masina nu inseamna o investitie buna, mai degraba seamana cu o pierdere de bani. Mai concret un automobil nou pierde cam 25% din valoare odata cu primii kilometri… pe o perioada de 3 ani capitalul investit se poate deprecia cu pana la 50%. Fara sa punem la socoteala toate cheltuielile legate de intretinere.

Va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara.

Inchirieri Auto

Rentngo.ro

0729 808000