Incepe seria evenimentelor inspirationale marca Get Inspired

Bucuresti, 18 iulie 2011 –  Incepand cu aceasta saptamana, inauguram Intalnirile sub marca Get Inspired, proiect care si-a propus sa contribuie la cresterea comunitatii de oameni frumosi, inspirati si generatori de schimbari pozitive.

Get Inspired demareaza o serie de workshop-uri si training-uri cu specialisti si traineri pe diverse teme din cele trei domenii urmarite de proiectul: Moda & Frumusete, Armonie In stilul de viata si Dezvoltare personala. Impreuna, dorim sa cream un cadru prietenos care sa ne ajute sa gasim ingredientele naturale ale unui stil de viata autentic, armonios, sanatos si implinit. Intr-un cuvant: firesc. In acelasi timp, ne-am propus sa conturam un mediu plin de oportunitati de interrelationare, in care sa ne (auto)cunoastem, sa invatam sa lasam mastile jos, sa ne purtam natural si sa ne bucuram de noi.

In plus, aceste workshop-uri si traininguri vin sa completeze valoarea platformei on-line http://GetInspired.Tv/ro cu care s-a lansat proiectul Get Inspired. Platforma on-line a pus bazele unui mediu dinamic si usor accesibil tuturor celor In cautarea unei surse zilnice de inspiratie, motivatie si entuziasm.

Intalnirile au loc din doua In doua saptamani, In ziua de joi a saptamanii. Prima Intalnire este workshop-ul „Gaseste-ti pasiunea. Urmeaza-ti visul”, tinut de Tania Tita In data de 21 iulie, la ceainaria Serendipity, Incepand cu orele 19.00. Nu Intamplator Tania este cea care deschide seria evenimentelor Get Inspired, caci ea este chiar fondatoarea proiectului. Mai mult de atat, In calitate de antreprenor, autor si speaker motivational, cu peste 5 ani experienta In domeniul dezvoltarii personale, Tania inspira si impresioneaza prin pasiunea cu care isi traieste visul si increderea in potentialul fiecarui suflet de a-si manifesta libertatea personala si de a-si trai viata conform propriilor vise si valori.

Pentru mai multe detalii despre acest workshop, acceseaza te rog evenimentul pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/event.php?eid=207306922651102. Pentru inscrieri si confirmari, trimite te rog un emai la pr@getinspired.tv.

Te asteptam cu drag sa deschidem larg portile unei lumi pline de libertate si entuziasm. Sa descoperim acel loc dulce si intim, plin de pace, bunatate si armonie in noi. Sa ne aducem aminte ca noi toti suntem Energie, Iubire, Libertate, Adevar si Fericire. Sa ne Intoarcem Acasa, in noi!

 

Echipa Get Inspired

Andra Bogoi, coordonator PR

0724 35 67 25

andra.bogoi@getinspired.tv

www.GetInspired.Tv/Ro

www.twitter.com/#!/GetInspiredRo

www.youtube.com/GetInspiredVideos

www.facebook.com/GetInspiredRomania