Incepe seria de workshop-uri RSC dedicate sindicatelor, patronatelor, camerelor de comert si asociatiilor de IMM-uri

Bucuresti, 21 iunie 2012. Federatia Junior Chamber International Romania anunta cea de-a doua serie de workshop-uri din cadrul proiectului „Actionam responsabil ! – Reteaua Sociala RSC”. Workshop-urile, intitulate „Responsabilitatea sociala corporativa – solutie pentru o activitate sustenabila”, se vor desfasura in perioada 21 iunie – 8 iulie, pe parcursul a trei weekend-uri consecutive, pe litoralul romanesc, in statiunea Cap Aurora, Hotel Opal.
„Noutatea evenimentului consta in faptul ca workshop-urile se adreseaza unui public aparte, extrem de important din punct de vedere al reprezentativitatii sale si al calitatii de multiplicator de informatie in medii de real interes pentru sectorul de business din Romania: reprezentanti ai sindicatelor, patronatelor, camerelor de comert si industrie si asociatiilor de IMM-uri. In cadrul acestor sesiuni ne dorim sa cream un spatiu comun de invatare si dialog menit sa genereze si sa sustina coeziunea intre toti partenerii sociali implicati, astfel incat, la capatul acestui efort, participantii sa se simta inspirati si capabili de a pune in practica initiative de responsabilitate sociala viabile si sustenabile, desfasurate in mod autonom ori in parteneriat”, a declarat Rodica Lupu, Program Development Chairman, JCI Europe – Manager de Proiect.

Printre participantii la workshop-uri se regasesc reprezentanti din Uniunea Generala a Industriasilor din Romania, Asociatia Oamenilor de Afaceri, Blocul National Sindical, Cartel Alfa, CNSLR Fratia, federatii regionale ale intreprinderilor mici si mijlocii si camere de comert.

Sesiunea „Responsabilitatea sociala corporativa – solutie pentru o activitate sustenabila” va include 8 workshop-uri (cate doua workshopuri adresate fiecarei categorii de grup tinta), care se vor desfasura dupa cum urmeaza:
• 21 – 24 iunie – vor avea loc trei workshop-uri in paralel;
• 28 iunie – 1 iulie – vor avea loc trei workshop-uri in paralel;
• 5 – 8 iulie – vor avea loc doua workshop-uri in paralel.

Persoana de contact:
Otilia Panainte
Expert Secretariat Tehnic
Mobil: 0762 248 174
E-mail: Otilia.panainte@actionamresponsabil.ro
www.actionamresponsabil.ro

###
Proiectul „Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC” este destinat promovarii dialogului social si solutionarii provocarilor cu care diferite organizatii se confrunta in implementarea initiativelor de responsabilitate sociala. Pana in prezent, echipa a creat deja o retea de peste 200 de membri din cele 8 regiuni de dezvoltare, acestia comunicand in permanenta informatii, stiri si rapoarte de RSC prin intermediul portalului www.actionamresponsabil.ro.
„Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC” este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.