Incepe cea mai asteptata competitie de street dance: Cupa Liceelor la Street Dance – editia IV!

Cupa Liceelor la Street Dance – un eveniment devenit deja traditie, avand an de an sute de participanti si mii de spectatori, isi deschide portile si anul acesta, pe 11 aprilie. Prima etapa locala va avea loc la Constanta, urmand ca alte cinci judete si municipiul Bucuresti sa se alature competitiei, in drumul catre Finala Nationala CLSD 2010.

Multi spun ca acest eveniment le-a schimbat viata, altii il privesc ca pe o rampa de lansare in cariera de dansator, iar pentru organizatori, este un eveniment de suflet ce implica cele mai mari scoli de dans din Romania, peste 20.000 de elevi si prieteni din intreaga tara.

Pana in acest moment, in competitie sunt inscrise peste 30 de licee din tara, asteptandu-se ca numarul lor sa creasca pe parcursul evolutiei editiei din acest an. Pentru a lua parte la Cupa Liceelor la Street Dance – editia IV, tinerii dansatori trebuie sa-si alcatuiasca o trupa cu un numar de minim patru si maxim opt persoane care sa reprezinte un singur liceu. Apoi, trebuie sa completeze formularul de inscriere aferent judetului de care apartin si sa-si pregateasca un show de maxim patru minute, care sa inglobeze minim trei stiluri de dans.

Competitiile locale din cadrul Cupei Liceelor la Street Dance – editia IV vor avea loc la:

Constanta – 11 aprilie, Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta

Bistrita – 17 aprilie, Sala Polivalenta

Galati – 17 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor Galati

Brasov – 2 mai, Centrul Cultural REDUTA

Buzau – 22 mai, Chocolate Society Club

Iasi – 29 mai, Sala Gaudeamus, Casa de Cultura a Studentilor

Bucuresti – 12 iunie, Jet Set Events Hall

Urmariti programul competitiilor pe http://cupaliceelor.streetdance.ro/, pentru ca pe 13 iunie, la Jet Set Events Hall, sunt programate Finala Nationala si Romanian Dance Awards 2010. Pe scena vor urca toti castigatorii locurilor I, II si III ale evenimentelor locale din toate judetele si din Bucuresti.

Cupa Liceelor la Street Dance este un concurs de street dance intre licee, desemnand in fiecare an liceele campioane la dans in Romania. Cupa se bucura de o mare popularitate in randul liceenilor, antrenandu-i intr-o activitate extrascolara benefica dezvoltarii lor, atat pe plan fizic, cat si pe plan mental. La editia precedenta au participat 100 de licee din intreaga tara, iar evenimentele au reunit aproximativ 16.000 de spectatori.  Materialele video publicate online, dupa fiecare eveniment, au fost vizualizate de peste 390.000 de ori, in timp ce website-ul dedicat competitiei a inregistrat un record de 13.000 de vizite pe zi.

Cupa Liceelor la Street Dance este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro), cu sprijinul partenerilor locali: Diamonds (Constanta), Asociatia In Action (Bistrita-Nasaud), Stance Crew (Galati), Shock Crew (Brasov), Crazy Style Crew (Buzau), Quasar Dance (Iasi).

Multumim partenerilor media ai evenimentului: Teen Press, www.referat.ro, www.clopotel.ro, www.apropo.ro,  www.muzicabuna.ro, www.dancenews.ro, www.unitedmusic.ro, www.hipmag.ro, www.sofresh.ro, www.infodance.ro, www.scolidans.ro .

Pentru informatii suplimentare:

adrian@onebeat.ro (derulare competitie)

dana.nataletu@verticalmind.org (PR&Parteneriate)