Incepe Aventura! Un nou Curs de Initiere in Scrima pentru Adulti si Copii

Salut,

Poti incepe sa faci scrima la orice varsta, si sa culegi beneficiile: un trup in forma, de sus pana jos, o minte mai agera si o atitudine relaxata.

Beneficiile directe obtinute practicand scrima sunt:
– relaxare fizica si psihica
– descarcarea energiei negative prin efort si reincarcarea cu energie pozitiva
– tonifierea organismului si imbunatatirea conditiei fizice generale
– imbunatatirea timpului de reactie si a reflexelor
– dezvoltarea independentei si fortei mentale
– dezvoltarea abilitatilor de coordonare, de concentrare, distribuire a atentiei

Noi iti oferim:

Cursuri de Initiere in Scrima pentru Adulti si Copii

Cursul pentru incepatori acopera aspectele principale ale scrimei si este ideal pentru persoanele care fac pentru prima data cunostinta cu acest sport. Participantilor li se prezinta regulile din scrima, traditiile, tehnici si tactici.

Cupon Cadou “ Incursiune in Scrima”

Alege un cadou foarte interesant si original!
Acest Cupon cadou ii va permite celui la care te-ai gandit sa participe la unul din cursurile noastre de initiere sau la o lectie privata de 1-2 ore. Cuponul cadou iti va fi trimis in format PDF, asa incat sa il poti printa si darui.Destinatarul cadoului ne va putea contacta apoi pentru a furniza detalii precum data de incepere a cursului sau orele pentru lectiile private.

Abonament Lunar

Abonamentul este potrivit pentru orice persoana cu varsta intre 16 si 60 de ani, barbat sau femeie, stangaci sau dreptaci! (Cursurile pentru copii sunt organizate separat.)
Abonamentele lunare se adreseaza celor care au urmat cursul de initiere sau care au practicat scrima in trecut.

Distreaza-te in grup! Piratii din Caraibe vs. Cei Trei Muschetari

Tot ce vrei sa stii despre scrima, in numai 3 ore. Asadar te gandesti sa organizezi un eveniment in companie iesit din comun ?
Provoaca-ti colegii la duel! Invita-i sa petreaca cateva ore de joc intens cu spada, urmate de cateva pahare de vin cu care sa va potoliti setea, care vor avea un efect fascinant asupra dinamicii echipei!

Corporate team building

Vrei un team bulding spectaculos, energizant si original ?
Noi te ajutam, organizam cursuri de scrima pentru companii. Dezvoltam programe de initiere in arta scrimei pentru companiile care vor sa ofere echipei lor un team building original si cu un efect rapid de revigorare a energiei pozitive. Garantam o experienta placuta si relaxanta intr-un mediu tanar si dinamic.