Incarcarea cu freon a aparatului de aer conditionat

Servicii de incarcare cu freon ale aparatelor de aer conditionat

In domeniul de climatizare, incarcarea cu freon a aparatelor de aer conditionat, pentru angajatii societatii noastre  a devenit o manopera obisnuita, de rutina, intrucat acestia sunt specializati in domeniul frigotehnic si permanent au acces la informatii de ultima ora in domeniu. Devotamentul fata de munca pe care o depun asigura eficienta functionarii in parametrii optimi a oricarui aparat de aer conditionat sau agregat frigorific. Seriozitatea si promptitudinea in momentul in care clientul ne solicita pentru incarcarea cu freon a aparatului sau aparatelor de aer conditionat, sunt atuurile de baza intre echipa noastra si client ceea ce contribuie la inchegarea unei relatii profesionale de lunga durata.

Procesul de incarcare cu freon 

Acest proces de incarcare cu freon a aparatelor de aer conditionat oferit de firma noastra se executa cu baterii de manometre speciale care sunt corect calibrate, astfel incat operatia de incarcare cu freon sa fie sigura. Echipamentele pe care le folosim pentru incarcarile cu freon ale aparatelor de aer conditionat sunt de cea mai buna calitate fiind certificate TUV. 

Aparatul de aer conditionat, avantaje si beneficii pentru sanatate

Pe langa confortul pe care ni-l creaza, aerul conditionat prezinta si o serie de avantaje si beneficii pentru sanatate. Datorita filtrelor cu care sunt echipate aparatele de aer conditionat, simptomele rinitei alergice care este o afectiune tot mai des intalnita in ultima perioada, sunt vizibil ameliorate. Si persoanelor care sufera de astm bronsic le este recomandat de catre medic sa foloseasca aer conditionat acasa sau la birou deoarece utilizarea regulata a acestuia previne depunerile de praf ,polen sau alti factori ce pot provoca alergii.Totodata cardiacii si batranii pentru care o zi caniculara este o amenintare reala pot trece cu succes peste aceasta provocare daca stau intr-un loc racit cu aer conditionat. Pentru ca aparatul de aer conditionat sa isi mentina durata de viata cat mai mult timp dar si pentru a putea oferi toate aceste beneficii necesare sanatatii dumneavoastra si a familiei  este foarte important sa aveti in vedere intretinerea corespunzatoare inclusiv prin incarcarea cu freon a aparatului de aer conditionat la timp, conform intructiunilor primite la achizitionare. Recomandam tuturor clientilor ca in fiecare an sa efectueze si o igienizare profesionala a aparutului de aer conditionat.Toate aceste servicii vi le putem oferi la un inalt standard calitativ si ne puteti gasi cu usurinta pentru o programare accesand www.incarcare-freon-bucuresti.ro. O vorba in popor spune ca romanul isi face vara sanie si iarna car, iar acest proverb se potriveste de minune si cu achizitia unui aparat de aer conditionat. Dar daca acesta nu este intretinut la timp de catre specialisti poate sa va creeze probleme chiar in zilele de varf ale lunii lui cuptor.Oferta societatii nostre este mai mult decat generoasa. In acest sens , oferim discount clientilor care au mai mult de trei aparate in aceeasi locatie, si preturi mici indiferent de marca aparatului pe care il detineti.Va stam la dispozitie si cu verificari periodice, nu doar pentru  incarcari cu freon ale aparatului de aer conditionat.Nu va  ramane decat sa ne contactati.