Incaltamintea de dama din piele naturala potrivita tinutei de mireasa, este oferita de The5thElement.ro

Incaltamintea de dama din piele naturala reprezinta o investitie, in special daca va fi purtata la nunta. Spre deosebire de rochia de mireasa, pantofi vor mai putea fi purtati si cu alte ocazii in care tinuta eleganta va fi obligatorie. Chiar daca nu-i veti putea asorta oricarei tinute cu siguranta vor mai fi evenimente importante la care va trebui sa va prezentati intr-un outfit mai formal.

pantofi mireasa piele naturala  Magazinul online The5thElement.ro cunoaste toate aceste detalii si va pune la dispozitie o colectie de pantofi de mireasa confectionati din piele naturala. Design-ul acestor pantofi de mireasa din piele este deosebit de elegant, in conformitate cu tema, adica cea a nunti, insa vor putea fi purtati si dupa eveniment.

Pielea naturala este materialul de calitate superioara pe care toti marii designeri il folosesc atat in confectionarea incaltamintei, cat si a diverselor piese vestimentare, si este recomandata, in special pentru pantofii de mireasa care trebuie sa indeplineasca anumite cerinte pentru a putea fi perfecti.

 

Pantofi de mireasa din piele naturala si cele trei C-uri

pantofi de mireasa pielePantofi de mireasa din piele naturala oferiti de The5thElement.ro indeplinesc toate cerintele domnisoarelor ce urmeaza sa devina doamne.

In principal, exista trei cerinte pe care, indiferent de rochia de mireasa, pantofii de mireasa din piele oferiti de The 5th Element le indeplinesc:

  • Sunt confortabili – fiind confectionati din piele naturala acestia sunt comozi si permit miscarea naturala a picioarelor, datorita faptului ca acest material prinde forma piciorului si indeparteaza orice risc de transpiratie ce ar putea duce la alunecarea piciorului in pantofi
  • Sunt in conformitate cu cele mai noi trenduri – si in randul mireselor exista trenduri, moda ocupandu-se si de acest domeniu, iar The 5th Element respecta in totalitate ceea ce aceasta dicteaza, astfel design-ul pantofiilor de mireasa din piele naturala este conform actualitatii
  • Sa se potriveasca tinutei – The5thElement.ro va pune la dispozitie o colectie variata pentru a putea alege ceea ce se va potrivi rochiei de mireasa. De asemenea, pantofii de mireasa din piele regasiti in cadrul magazinului online The5thElement.ro sunt disponibili in mai multe culori, precum: argintiu, auriu, crem, nude, albastru

In plus aceasta colectie creata de The 5th Element contine pantofi de mireasa din piele naturala in variate modele: tip sandale, tip stiletto, cu toc cui, cu platforma, ceea ce denota cat de important este pentru acestia sa ofere clientelor sale posibilitatea de alegere a perechiei de incaltaminte din piele perfecte.

 

Perechile de incalitaminte din piele naturala sunt comandate online de catre viitoarele mirese

incaltaminte dama piele naturalaChiar daca acesti pantofi de mireasa din piele sunt confortabili trebuie sa ii purtati cel putin odata pentru a se obisnui piciorul si pentru a evita orice supriza neplacuta.

Magazinul online The5thElement.ro va ofera posibilitatea de a comanda online pantofii de mireasa din piele, astfel nu veti mai fi nevoiti sa va plimbati prin diversele centre comerciale. In plus livrarea perechilor de incaltaminte din piele naturala comandate online, se va face intr-un timp foarte scurt. Conexiunea la internet este tot ceea ce va trebuie, fie ea prin cablu sau Wi-fi.

Accesati site-ul The5thElement.ro si alegeti pantofii de mireasa din piele naturala ce indeplinesc toate dorintele dumneavoastra. Pentru comenzi telefonice sunati la: 0723 536 368.