Inca un succes marca PROJECT EXPO!!!

A patra editie a targului imobiliar Project Expo s-a incheiat astazi intr-o nota foarte optimista, atat  pentru vizitatori, cat si pentru dezvoltatorii imobiliari!

Din declaratiile expozantilor reiese ca participarea efectiva la targul imobiliar Project Expo a avut un impact benefic asupra sporirii vanzarilor, traficul vizitatorilor la standuri fiind unul intens, ce a cumulat aproximativ 10.000 de persoane pe perioada celor trei zile de desfasurare. In acest sens, stau marturie si cele peste 91.000 de plinte impartite de catre expozanti preponderent persoanelor interesate.

Datele estimative cuprind peste 1123 de vizionari efectuate de potentialii clienti in perioada targului. Dezvoltatorii imobiliari au stabilit un numar de contacte impresionant cu persoanele interesate, astfel ca, incepand de luni, conform declaratiilor culese de la expozanti, este programat un numar considerabil mai mare de vizionari ale locatiilor, dar si semnarea antecontractelor.

Tot in perioada targului s-a cumulat un numar de peste 248 antecontracte si rezervari de locuinte, Brancusi Residence detinand recordul cu 68 de rezervari, urmat de ansamblul Hope City, cu aproximativ 30 de rezervari. Dezvoltatorii imobiliari anticipeaza ca in perioada imediat urmatoare se vor resimti cu adevarat efectele pozitive ca urmare a participarii la Targul Imobiliar Project Expo si estimeaza un numar considerabil de contracte ce vor fi incheiate cu persoanele cu care au stabilit contacte in cele trei zile.

Ca si privire de ansamblu asupra evenimentului, organizatorii se declara multumiti de numarul de vizitatori si de gradul sporit de interes al acestora in raport cu ofertele dezvoltatorilor, targului calcandu-i pragul si figuri importante ale showbiz-ului autohton, ce au venit sa se informeze in legatura cu cele mai bune oferte prezente pe piata la momentul actual.

Editia a patra a targului imobiliar Project Expo poate fi inregistrata ca una de succes, argumente solide ca prezenta unui numar mare de vizitatori, existenta unei oferte foarte variate si avantajoase prezentate de catre expozanti, feedback-ul pozitiv primit de la dezvoltatorii imobiliari referitor la atitudinea mult mai targetata a vizitatorilor, cat si a numarului de contacte stabilite si al gradului de vizibilitate sporit, fiind edificatoare.

Pentru detalii despre urmatoarele evenimente vizitati www.projectexpo.ro!

Partenerii evenimentului au fost: Premium Imobiliare, BRD si Radio 21!