Inca nu te-ai decis cum sa fie nunta ta?

Camera de Comert si Industrie Suceava si Iulius Mall Suceava, prin TARGUL DE NUNTI BUCOVINA iti vin in ajutor prezentandu-ti tot ce ai nevoie pentru o nunta ca in povesti.

Manifestarea  este specializata in rochii de mireasa, rochii pentru domnisoare de onoare si de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare si de ocazie, voaluri, palarii, coafura, cosmetica, aranjamente florale, buchete de mireasa, decoratiuni sali, baloane, fantani de ciocolata, huse pentru scaune, invitatii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto & video, sali pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetarie, panificatie si dulciuri, lumanari, inchirieri limuzine, si altele.

Evenimentul se va desfasura in perioada 11-14 februarie 2011 la Iulius Mall Suceava.

Pe durata desfasurarii evenimentului, vizitatorii vor beneficia de discounturi la produsele si serviciile oferite.

Sambata 12 februarie, ora 17, vizitatorii vor putea admira o colectie impresionanta de rochii de mireasa in cadrul unei prezentari de profil si vor putea viziona demonstratii de dansuri de societate oferite de profesionisti.

Concursuri cu premii

Pe perioada targului indragostitii vor putea participa la concursuri cu premii, respectiv:

-      Sambata 12 februarie concursul „Cea mai frumoasa declaratie de dragoste”;

-      Duminica 13 februarie concursul „Cea mai frumoasa cerere in casatorie”;

-      Luni 14 februarie „Casatorie pentru o zi”.

La fiecare concurs va fi stabilit cate un cuplu castigator, acestia fiind premiati de Hotelul BEST WESTERN BUCOVINA Gura Humorului, cu cate un week-end de vis.

De asemenea, participantii la aceste concursuri, vor putea castiga o superba rochie de mireasa oferita de SABRINA STYLE DESIGN.

Extragerea si decernarea premiilor va avea loc luni, 14 februarie, ora 20.

Pe toata perioada, viitoarele mirese vor putea participa la o sedinta foto gratuita imbracate in rochia de mireasa mult dorita.

Toti vizitatorii targului vor putea participa gratuit si la o tombola cu premii surpriza.

Biroul de Presa al CCI Suceava