Inaugurare dealer nou Scania-Rolex in Suceava

Vineri, 08 Iulie 2011, Suceava.
La implinirea unui an de la inceperea discutiilor privind un parteneriat cu Scania Romania si la 20 de ani de la infiintare, firma Rolex a inaugurat o noua cladire administrativa in cadrul actualei locatii din Suceava, strada Cernautilor nr. 112B si a primit oficial certificarea ca indeplineste conditiile cerute de standardele Scania.
Rolex, de acum una dintre firmele cu traditie in Suceava, a ajuns, in cei 20 de ani de la infiintare, la un portofoliu impresionant de clienti, cei 48 de angajaţi pe care-i numara astazi putand asigura toată gama de servicii auto pentru orice tip de autocamion si putand derula activitati la 10 autovehicamioane simultan. In plus, activitatile Rolex includ comert cu piese de schimb originale Scania, anvelope, servicii de alimentatie publica şi spalatorie auto.

„Suceava are pentru Scania o importanta strategica in zona de nord a Romaniei, pe aici trecand si traficul international catre Ucraina, Rusia, Polonia si Belarus. Tinand cont de reputatia foarte buna a companiei Rolex in industria transporturilor, de faptul ca sunt cu adevarat pasionati de ceea ce fac si ca sunt un partener extrem de serios, suntem convinsi ca impreuna vom putea oferi clientilor Scania din zona Suceava cele mai bune si mai prompte servicii. ” a declarat Mihai Pasol, director de marketing Scania Romania.

In cadrul conferientei de presa s-a facut publica si demararea lucrarilor la un nou proiect al firmei Rolex localizat pe noua sosea de centura a Sucevei. Proiectul va cuprinde un nou punct de service Scania, parcare pentru aproximativ 150 de ansambluri auto, hotel, benzinarie si spalatorie pe o suprafata de peste 50 000 de mp. Proiectul se estimeaza a fi finalizat la sfarsitul anului 2012.

La inaugurarea noului punct de service Scania au participat peste 150 de invitati: clienti Scania, oficialitati (primarul Sucevei) si parteneri din industrie.

In prezent reteaua Scania din Romania cuprinde 9 puncte de service – in Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Arad, Sibiu, Galati si cel mai nou punct de la Suceava – existand planuri de extindere in cel mai scurt timp si in alte zone.
Despre Scania Romania
Scania este unul dintre cei mai importanti producatori de autocamioane si autobuze pentru aplicatii de mare tonaj, precum si de motoare industriale si marine fiind reprezentata in aproximativ 100 de tari si avand peste 35.000 de angajati. In Romania reteaua Scania cuprinde 9 puncte de service la: Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Arad, Sibiu, Galati si cel mai nou la Suceava.