Inaugurare CityAdventureCamp – cea mai mare baza din Bucuresti pentru evenimente corporate si team building.

Corporate Dynamics va inaugura in curand CityAdventureCamp – cea mai mare locatie din Bucuresti pentru evenimente corporate si team building. Locatia are o suprafata de 23.000mp si este situata intr-o zona verde, pe malul lacului Baneasa, in spatele Casei Presei Libere.

 CityAdventureCamp reprezinta locul ideal pentru organizarea evenimentelor de team building si evenimente corporate, intalniri cu clientii sau distribuitorii, atat indoor cat si outdoor.

 Locatia este o alternativa mai ieftina de organizare a unui team building, fata de deplasarile in afara orasului care implica cheltuieli asociate de trei ori mai mari: transport, cazare si masa.

 City Adventure Camp este prima baza de team building din Bucuresti avand o suprafata de 23.000mp si o capacitate de pana la 1000 de persoane.  Baza cuprinde 4 ateliere de debriefing, open space pentru activitati de team builiding cat si o sala de training semi-deschisa dotata cu tot ce este nevoie pentru desfasurarea evenimentelor de acest tip.

Baza cuprinde si cea mai mare locatie de paintball din Bucuresti cu o suprafata de 10.000mp, impartita in trei terenuri pe care se pot juca intr-o singura zi pana la 500 de persoane, fiind deschisa 24h din 24.

Terenul beneficiaza de o terasa pentru 100 de persoane, unde au loc si proiectii video, aproximativ 70 de locuri de parcare in incinta, iar locatia poate functiona non stop, datorita instalatiei de nocturna.

Intreaga locatie a fost gandita si amenajata astfel incat sa ofere cea mai buna alternativa pentru evenimente corporate, existand atat spatii acoperite, terasa in aer liber cat si spatii vaste verzi pentru desfasurarea activitatilor.

 “Ne adresam tuturor celor dornici sa organizeze team building-uri, companiilor de training si departamentelor HR care doresc sa isi rasplateasca si sa isi motiveze angajatii prin traininguri si prin activitati outdoor” a declarat Mihai Voiculescu manager Team Dynamics.

CityAdventureCamp este condusa de o echipa complexa de specialisti, reuniti sub brandul Team Dynamics. Activitatile de paintball sunt operate de echipa de la CityPaintball iar cele de training si team building de catre Corporate Dynamics. Ambele au o experienta de peste 7 ani in domeniul in care activeaza si lucreaza impreuna pentru a furniza programe de cea mai inalta calitate.

Va asteptam in Soseaua Straulesti nr. 4-6, Sectorul 1 Bucuresti, in spatele Casei Presei Libere, intr-o oaza de liniste si verdeata.

Pentru mai multe informatii despre evenimente sau despre serviciile Team Dynamics sau CityPaintball, va rugam contactati:

Decebal Marin, mobil: 0742-384.684, decebal@teamdynamics.ro;

Mihai Voiculescu, mobil: 0722-542.066, mihai@teamdynamics.ro

Sau vizitati www.cityadventurecamp.ro si www.teamdynamics.ro.