In weekend, la Bucuresti si la Galati se poarta… street-dance!

In acest weekend, Cupa Liceelor la Street Dance vine la Bucuresti, pentru prima etapa, si la Galati, pentru etapa locala. In total, 24 de trupe de liceeni vor da spectacol pentru a convinge juriul ca merita sa ajunga in Marea Finala Nationala. Show-ul facut de acestea va fi dublat de demonstratii incendiare sustinute de dansatori deja consacrati din ambele orase.

Pe 19 februarie, incepand cu orele 13:00, Club Princess din capitala va gazdui primul eveniment din cadrul celei mai asteptate competitii de street-dance a anului. Trupele inscrise vor sustine cu acest prilej prima proba din cele patru propuse, cea de show tematic propriu. Pe aceeasi scena, vor urca, spre deliciul publicului, nume cunoscute ale street-dance-ului romanesc, precum trupa Jackpot – proiect al OneBeat Dance Studio.

De muzica se va ocupa MorrisHavana Lover, Angel Eyes si Because of U sunt doar cateva dintre piesele pe care vedeta le va interpreta pe scena Cupei Liceelor la Street Dance.

La Galati, startul competitiei locale se da tot sambata, 19 februarie. La Casa de Cultura a Studentilor,  toti galatenii pasionati de dans si cultura urbana  sunt asteptati, de la ora 17:00, sa-si sustina liceul si trupa favorita. 8 trupe din 6 licee sunt inscrise in competitia pentru un loc in Marea Finala Nationala.

Mai multe informatii despre evenimentele din acest weekend, puteti gasi pe www.cupaliceelor.streetdance.ro.