In saptamana israeliana pe Alonia, vorbesti cu 30% mai mult in Israel si castigi mii de minute gratuite de convorbiri telefonice!

 

Shalom! Pregateste-te pentru un Paste fericit pe Alonia! Intre 29 martie si 4 aprilie 2010, pregatim Pastele in saptamana israeliana, in calendarul alonian.
Activeaza-ti toate relatiile din Israel (rude, prieteni, simple cunostinte) si vorbeste romaneste cu 30% mai mult decat inainte, pentru acelasi credit!

Si participa la concursul alonian “Vorbeste romaneste pe Alonia”, care iti ofera ore de conversatie gratuita in straintatate.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci cont pe alonia (www.alonia.ro) si sa trimiti la adresa concurs@alonia.ro o fotografie de-a ta intr-o asociere reprezentativ romaneasca (indiferent ca este o abordare contemporana sau traditionala). Scrie si userul alonia si vei putea castiga unul din premiile constand in credite de 100 de Euro in Alonia si un minitelefon de calculator cu care vei putea vorbi romaneste ore in sir cu toti cei dragi aflati departe.

Urmareste ce se mai intampla pe Alonia saptamana viitoare.
Urmeaza saptamana franceza pe www.alonia.ro !

Alonia, serviciu oferit de operatorul MEDIA SAT, este primul messenger romanesc, iar serviciile pe care le integreaza sunt Chat, Telefonie PC la PC si Videotelefonie, oferite gratuit utilizatorilor, si serviciul PC la Telefon, oferit contra cost.