In saptamana canadiana pe Alonia, vorbesti cu 30% mai mult in Canada si castigi mii de minute gratuite de convorbiri telefonice!

 

Hello! Welcome pe Alonia! Intre 22 si 28 martie 2010, sarbatorim saptamana canadiana, in calendarul alonian.
Activeaza-ti toate relatiile din Canada (rude, prieteni, simple cunostinte) si vorbeste romaneste cu 30% mai mult decat inainte, pentru acelasi credit!

Si participa la concursul alonian “Vorbeste romaneste pe Alonia”, care iti ofera ore de conversatie gratuita in straintatate.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci cont pe alonia (www.alonia.ro) si sa trimiti la adresa concurs@alonia.ro o fotografie de-a ta intr-o asociere reprezentativ romaneasca (indiferent ca este o abordare contemporana sau traditionala). Scrie si userul alonia si vei putea castiga unul din premiile constand in credite de 100 de Euro in Alonia si un minitelefon de calculator cu care vei putea vorbi romaneste ore in sir cu toti cei dragi aflati departe.

Urmareste ce se mai intampla pe Alonia saptamana viitoare.
Urmeaza saptamana israeliana pe www.alonia.ro !

Alonia, serviciu oferit de operatorul MEDIA SAT, este primul messenger romanesc, iar serviciile pe care le integreaza sunt Chat, Telefonie PC la PC si Videotelefonie, oferite gratuit utilizatorilor, si serviciul PC la Telefon, oferit contra cost.