ÃŽn primul weekend al lunii mai, BAMBOO MAMAIA A FUNCÅ¢IONAT LA CAPACITATE MAXIMÄ‚!

ÃŽn primul weekend al lunii mai,

BAMBOO MAMAIA A FUNCÅ¢IONAT LA CAPACITATE MAXIMÄ‚!

Două petreceri fabuloase, invitaţi de marcă şi foarte multă lume prezentă la Bamboo Mamaia, în weekend-ul ce tocmai a luat sfârşit!

Începând cu seara de vineri, 30 aprilie, şi până în dimineaţa zilei de 2 mai, Bamboo Mamaia a fost “gazda” distracţiei pentru foarte mulţi dintre turiştii petrecăreţi, veniţi pe litoral. Şi, ca orice gazdă primitoare, a avut grijă ca oaspeţilor săi să nu le  lipsească nimic. Astfel, în prima seară, o demonstraţie live autentică a frumoasei Antonia cu Tom Boxer, dar şi un recital susţinut de Connect-R, care împreună cu dansatorii săi a atras lângă scenă o mulţime de fete, venite să îi vadă în de-aproape.

Şi în seara de 1 mai atmosfera a fost una explozivă! Bamboo Mamaia a funcţionat din nou la capacitate maximă, iar cei prezenţi s-au bucurat de un live session inedit, Puya şi Kamelia, urmat de un duet original oferit de Loredana şi Puya.

Nici mult aşteptatul Dj Epps nu s-a dezis şi a oferit un spectacol extraordinar, asemănător celor susţinute în cluburile din Miami, unde este preferat de numeroase vedete, printre care Lil Kim, 50 Cent, Busta Rhymes şi Diddy.

În plus, cei prezenţi au avut parte în ambele seri de un impresionant show de animaţie susţinut de acrobaţi, femei pe picioroange, înghiţitori de flăcări, dar şi de o deosebită coregrafie a dansatorilor clubului.

Distracţia s-a prelungit până în zori, iar Bamboo Mamaia s-a ridicat, şi de data aceasta, la înălţimea aşteptărilor, oferind două nopţi de neuitat numeroşilor petrecăreţi care i-au trecut pragul!

BAMBOO MAMAIA

KING SIZE ENTERTAINMENT

Raluca Gheorghe

PR BAMBOO

0729199423