In Ploiesti, spatiile comerciale se inchiriaza prin Marshall

Dupa ce au dobandit o experienta foarte bogata in vanzari, cu rezultate dintre cele mai bune, pe piata imobiliara a judetului Prahova, Marshall imobiliare incepe sa faca furori si in campul inchirierilor.

Cu o varietate mare de oferte pentru inchirieri spatii comerciale in Ploiesti si case in oras si in restul judetului Prahova, a inceput in forta si isi propune sa ajunga numarul unu. Iar noua pagina de prezentare http://www.marshall-imobiliare.ro/ va sta la dispozitie cu o imagine mai buna, cu un design profesionist si alaturi va stau si consultantii nostri care supravegheaza constant ofertele pe care le propuneti sau le cautati. Vorbind despre consultanti, cei din cadrul Marshall Imobiliare au fost alesi dintre cei mai buni si au o experienta impresionanta in domeniu.

Adevarati profesionisti va vor ghida in cautarea unei chirii prin labirintul de proprietati, incercand sa ajunga sa va indrume spre cea mai potrivita oferta pentru dumneavoastra. Primul pas il puteti face chiar dumneavoastra accesand site-ul si trecand in revista ofertele introduse, iar apoi puteti lua legatura cu noi si sa ajungem sa va cunoastem.

Pentru persoanele care doresc sa introduca o oferta in portofoliul nostru, va oferim consultanta specializata si actualizata in legatura cu tendintele pietei si anticipativa in privinta orientarilor acestora. Si pentru aceste persoane site-ul este foarte folositor. Puteti introduce chiar dumneavoatra oferta si sa o personalizati, iar ca sa simuleze o intalnire cu cei specializati, aveti sectiunea de sfaturi care sa va ajute in acest demers si in toate privintele. Va asiguram, insa, ca o singura vizita la sediul firmei va fi foarte productiva in beneficiul dumneavoastra.

Ne recomanda portofoliul bogat de clienti multumiti, printre care se numara atat companii nationale cat si internationale. Cateva ar fi Lukoil, Procter&Gamble, Rompetrol, UPC, iar acestea sunt doar cateva care apeleaza la serviciile noastre cu fidelitate. Ei sunt dovada profesionalismului si experientei noastre in domeniu. Serviciile de calitate dezvolta incredere, iar aceasta o intretinem prin respect si responsabilitate.