În ParkLake se deschide un sediu pentru evidența și eliberarea pașapoartelor

ParkLake, un proiect în sistem joint venture Sonae Sierra È™i Caelum Development, a inaugurat luni, în prezenÈ›a reprezentanÈ›ilor din cadrul Ministerului de Interne È™i ai Primăriei BucureÈ™ti, un nou sediu pentru evidenÈ›a È™i eliberarea paÈ™apoartelor simple locuitorilor din BucureÈ™ti È™i din judeÈ›ul Ilfov. ÃŽn cadrul noului oficiu de 500 m2, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake, vor funcÈ›iona 17 ghiÈ™ee – 14 ghiÈ™ee pentru primirea cererilor È™i 3 ghiÈ™ee pentru eliberarea paÈ™apoartelor.

“Prin oferta de servicii È™i divertisment pe care o punem la dispoziÈ›ie, suntem o destinaÈ›ie ideală pentru vizitele pe termen lung. Deschiderea biroului de evidență si eliberare a paÈ™apoartelor oferă comunității locale un nou serviciu pentru rezolvarea nevoilor administrative, oferind în acelaÈ™i timp opÈ›iuni multiple pentru petrecerea timpului liber. Această deschidere marchează un alt pas în misiunea noastră de a oferi vizitatorilor noÈ™tri o experiență “beyond shopping”. “- Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Manager.

ParkLake reprezintă o investiție de 180 de milioane de euro si aduce împreună oamenii și natura într-un spațiu care extinde zona parcului și găzduiește branduri venite în premieră pe piața românească, un complex unic de chiriași, o gamă largă de servicii, acțiuni de entertainment pe perioada verii și a iernii, acțiuni cu tematica sportivă și evenimente de divertisment pe tot parcursul anului.

Acest proiect remarcabil are la bază un concept de arhitectură inovator de ultimă generație și unește partea extrem de populată a orașului cu parcul existent, creând astfel un pasaj pentru familiile care doresc să se bucure de parc și natură. În același timp, ParkLake oferă o gamă largă de servicii clienților săi, iar această nouă deschidere completează atractivitatea centrului comercial, oferind comunității locale un loc pentru rezolvarea problemelor personale și administrative într-o singură locație.

Noul sediu de evidență È™i eliberare a paÈ™apoartelor, deschis în ParkLake, va opera de luni până vineri între orele 8.30 – 16.30, iar miercuri biroul este deschis până la ora 18.30.