In MAI, Proactive Solutions te ajuta sa fii un coleg MAI bun!

Alege dintre tematicile de curs din oferta Proactive Solutions pentru luna mai si invita un coleg sa te insoteasca la o experienta de invatare memorabila, iar Proactive Solutions te rasplateste cu o oferta speciala: 2 participanti = 1 platitor!

In luna mai, Proactive Solutions va propune o oferta speciala menita sa ne permita sa fim mai buni, dar si mai eficienti in activitatea noastra profesionala. Oricine este interesat de dezvoltarea competentelor sale practice de afaceri sau a abilitatilor personale, se poate inscrie la cursurile deschise programate pentru aceasta luna impreuna cu un coleg.

Deci, ce competente doriti sa va dezvoltati? Puteti alege sa participati la:

  • 19 mai – Negotiation Essentials / Cursul ofera participantilor posibilitatea sa inteleaga procesul negocierii si sa poata folosi diferite tehnici de negociere care pot duce la rezultate in care ambele parti castiga. Diferenta intre castig si pierdere o poate face soliditatea intelegerilor, contractelor si relatiilor dintre parti!
  • 24 mai – Sales Essentials / Curs practic care va ajuta oamenii de vanzari sa inteleaga mai bine nevoile clientilor si va oferi posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile esentiale: flexibilitatea, adresarea intrebarilor si ascultarea activa.
  • 25 mai – Business Networking / Acest curs te va ajuta sa intelegi si sa practici diverse tehnici de networking si iti vei putea dezvolta abilitatile de conversatie astfel incat sa creezi relatii valoroase mai eficient, inca de la prima intalnire.
  • 26 mai – Relationship Management / Creaza o campanie personala de marketing si branding pentru a proiecta imaginea pe care o doresti celor din jurul tau si deprinde pasii necesari pentru a dezvolta abilitatea de a influenta pe cei din jur, vertical pe niveluri ierarhice in organizatie sau orizontal cu partenerii de afaceri si cu clientii.
  • 27 mai – Stress Management / Ce este stresul? Cea mai fidela definitie a stresului pare a fi urmatoarea: atitudinea noastra in raport cu un anumit eveniment. Intelegand mecanismele care intervin in interactiunea noastra cu exteriorul, putem intelege si lua controlul asupra emotiilor si actiunilor noastre.

Pentru a beneficia de oferta, acceseaza www.proactivesolutions.ro si selecteaza din calendar cursul deschis dorit. Opereaza inscrierea completand formularul destinat “Grupurilor de participanti”. Pentru orice alte detalii, trimite un e-mail la info@proactivesolutions.ro sau telefoneaza la 0723.505.110.