In luna iubirii, Pizza Hut a construit „Inima Pizza Hut”

 

Pizza Hut a construit impreuna cu fanii de pe Facebook „cea mai mare inima a prieteniei si dragostei” din Romania

Pentru a sarbatori luna iubirii asa cum se cuvine, Pizza Hut a construit impreuna cu fanii de pe Facebook „cea mai mare inima a prieteniei si dragostei”. „Inima Pizza Hut” este compusa din fotografii care exprima iubirea, selectate din randul celor trimise de fanii de pe Facebook in perioada 24 ianuarie – 3 februarie.

Vrem sa multumim celor peste 59 000 de fani care au apreciat aceasta initiativa, s-au implicat si au trimis cele mai frumoase poze prin care si-au aratat iubirea fata de cei apropiati. Fie ca au ales sa trimita  poze de la evenimente importante (nunta, petreceri) sau unele cu prietenii, familia, persoana iubita, animalul preferat, „Inima Pizza Hut” este un colaj al celor mai frumoase momente de iubire din viata fanilor Pizza Hut.

Impreuna cu fanii de pe Facebook am format “cea mai mare inima a prieteniei si dragostei” si ii invitam pe toti prietenii Pizza Hut sa admire colajul de fotografii expus in toate restaurantele din tara.

Prin aplicatia „Inima Pizza Hut” ne-am propus sa rasplatim fidelitatea prietenilor nostri impreuna cu care formam o comunitate activa atat in viata reala, cat si pe pagina noastra de Facebook.

Despre Pizza  Hut

Lantul de restaurante casual Pizza Hut este activ pe piata din Romania din 1994, iar in prezent opereaza prin intermediul a 13 restaurante. De doi ani a intrat si pe piata de livrari cu brandul PHD, avand deja 8 locatii si acoperind cea mai mare parte a Capitalei.