In decembrie toate drumurile duc la P-ta Amzei!

Unii alearga dupa cadouri in Mall, altii ,,deleaga” responsabiliatea, insa noi fashionistele mergem la Bazarul de Craciun din Piata Amzei nr. 10-22.
Ne dam intalnire cu bijuteriile ce ne vor infrumuseta garderoba, cu accesorii unice si cu cele mai frumoase cadouri pentru sarbatorile ce bat la usa. Nu suntem straine de conceptul online shopping, din contra apelam des la el de-a lungul anului numai ca, acum in prag de sarbatori ne cuprinde asa….o ardoare si-o reverie ce trebuie musai s-o tratam cu placerea de-a ne plimba printre rafturile pline cu lucrusoare care mai de care mai frumoase si originale. Te asteptam si pe tine, dar nu prea mult. Timpul este limitat, iar lista noastra de dorinte si cadouri este lunga, asadar grabeste-te. Mai apoi, iti dam intalnire la un ceai, pe facebook sau blog, sa povestim ce ne-a placut cel mai mult, ce cadouri ne-am oferit sau am oferit celor dragi.
Viziteaza, alege, ofera! si…povesteste.
Despre proiect:
Boutique-ul de 100mp amplasat in Piata Amzei, vis a vis de Teatrul Ion Creanga, este deschis in perioada 5 -31 Decembrie.
In aceasta aventura noi, ArtDecoBijoux, colaboram cu organizatorul Utopic Art (accesorii si berete), parteneriat ce promite sa-ti asigure un Craciun si An Nou mai originale si neobisnuite decat oricand.
Cine-ti mai da intalnire in acest spatiu de poveste: Serban Sbancu – bijuterie de autor; Tincu Madalina – designer haine; Zia accesorii murano; Simina Filat – genti piele; Crina Cranta – bijuterii si globuri.
www.artdecobijoux.eu
contact@artdecobijoux.eu