În ciuda crizei de pe piaţa românească de acumulatori auto, COMPANIA CARANDA SE MENŢINE ÎN GRAFICUL VÂNZĂRILOR PENTRU 2009

Compania Caranda, cel de-al doilea mare producător de baterii si acumulatori auto de pe piata românească, a resimtit pe parcursul primelor două semestre ale anului 2009 o reducere a vânzărilor de aproximativ 5 % comparativ cu aceeasi perioadă a anului trecut.
Diminuarea vânzărilor a fost vizibilă în special pe segmentele de baterii auto, fiind influentata si de o scadere a pietei auto. Cu toate acestea compania Caranda a reuşit să se menţină in graficul initial al vanzarilor stabilit pentru anul acesta datorita măsurilor proactive de combatere a crizei economice.
Planurile Caranda pentru anul 2009 au fost orientate către continuarea investitiilor în calitate si lărgirea portofoliului de produse. Producătorul roman de acumulatori a introdus în acest an pe piată: BATERIILE SIGILATE REINCARCABILE si BATERIILE PENTRU ENERGII NECONVENTIONALE, pe acest segment inregistrandu-se vanzari considerabile. “Atitudinea proactivă a reusit să ne mentină pe o pozitie de top pe piata românească de acumulatori auto timp de 18 ani si ne-a ajutat să facem fată crizei economice” a declarat Directorul General Aristide Caranda.

 ***
Caranda este al doilea mare producător român de pe piata de baterii si acumulatori auto, având o experientă de mai bine de 18 ani.
Caranda, ofera o gama larga de produse, acoperind toate cerintele din segmentele auto, moto si industrial, capacitatea de productie fiind de 180.000 de baterii pe an. Portofoliul de produse include urmatoarele tipuri de baterii : Acumulatori auto, elemente si acumulatoare pentru motociclete, elemente si baterii de tractiune, baterii stationare, baterii sigilate reincarcabile cu valva regulatoare, acumulatori pentru aplicatii eoliene, acumulatori pentru aplicatii solare si diferite tipuri de redresoare pentru reincarcarea acumulatorilor.
Caranda a dezvoltat de-a lungul timpului noua Centre de Vanzare ce acopera intreaga tara si vin in ajutorul clientilor sai.