IN BLOOM – Noua colectie Hotstepper primavara-vara 2012

E primavara IN BLOOM la Hotstepper!

 

E oficial!IN BLOOM – prima parte a colectiei de primavara-vara 2012 semnata Hotstepper – brand autohton de incalÈ›aminte, genti si accesorii, este gata sa va surprinda privirile! Cele mai noi modele realizate exclusiv din piele naturala te cuceresc pe loc prin culorile vii si imprimeurile feminine, dar si prin liniile moderne si „notele“ sexy!

Astfel, cele mai noi creatii Hotstepper numara mocasini de inspiratie masculina, in combinatii de piele naturala si materiale textile din fibre naturale, botine cu platforme seducatoare si peep-toe, balerini cu imprimeuri diafane si fundite finuțe, pantofi cu toc, eleganti, cizme care combina pielea camel cu materialul de jeans din fibre naturale si genti supradimensionate, clasice, dar si de inspiratie British.

Oferta e generoasa! Asadar, intra pe www.hotstepper.ro sa te convingi, dar si pentru a-ti accesoriza tinuta preferata sau pentru a-ti definitiva look-ul, indiferent de ocazia pe care o ai!

 

Pentru fotografii high-res, preturi si orice alte informatii, contacteaza-ne la pr@hotstepper.ro si contact@hotstepper.ro.

Multumim!

Echipa Hotstepper